Συναυλία του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου λαμβάνει χώρα στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου το βράδυ της Τετάρτης 11 Ιουνίου 2025.
Παρουσία πλήθους κόσμου, οι μαθητές θα παρουσιάσουν ένα μουσικό πρόγραμμα αφιερωμένο στους κορυφαίους Έλληνες συνθέτες Μάνο Χατζιδάκι και Μίκη Θεοδωράκη, τιμώντας με τον δικό τους τρόπο την επέτειο της Απελευθέρωσης της πόλης.
Συμμετέχουν το Σύνολο Έντεχνης – Λαϊκής Μουσικής, με υπεύθυνους καθηγητές τον κ. Πέτρο Ντάνο και τον κ. Δημήτριο Φωλιά, καθώς και η Χορωδία «Cantare» με υπεύθυνες καθηγήτριες την κα Αικατερίνη Αθανασοπούλου και την κα Παρασκευή Κανιούρη.
Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ.Μαρία Παπαγεωργίου τόνισε ότι έχει γίνει θεσμός, η συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Απελευθέρωση της πόλης του Αγρινίου. Ένα Μουσικό σχολείο πρότυπο το οποίο μας κάνει περήφανους σε όλη τη χώρα. Τέλος συνεχάρη τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στην συναυλία.
