Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

ΜΕGA: καλύτερη η κατάσταση στο Αγρίνιο αλλά δεν επιτρέπεται εφησυχασμός

ΜΕGA: καλύτερη η κατάσταση στο Αγρίνιο αλλά δεν επιτρέπεται εφησυχασμός

Σχετικά καλύτερη είναι στο Αγρίνιο η κατάσταση σχετικά με την υγειονομική κρίση και συγκριτικά με τις προηγούμενες εβδομάδες, ωστόσο τα νούμερα των κρουσμάτων κορωνοϊού δεν επιτρέπουν εφησυχασμό. Τι έδειξε η ιχνηλάτηση μετά τα κρούσματα στην παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Αγρινίου. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΜΕGA που φιλοξένησε τον δημοσιογράφο του «Αχελώος TV» Παντελή Κούτσικο, τις πρώτες 11 μέρες του Δεκεμβρίου καταγράφηκαν 181 κρούσματα, εκ των οποίων τα περισσότερα στην πόλη του Αγρινίου.

Στο νοσοκομείο Αγρινίου νοσηλεύονται 12 ασθενείς με κορωνοϊό ενώ πέντε νοσηλεύονται στη MEΘ-covid. Στο νοσοκομείο Μεσολογγίου νοσηλεύονται τρεις ασθενείς και από την Δευτέρα ξεκινά η λειτουργία δεύτερης κλινικής covid.

Aναφορικά με την ενδονοσοκομειακή διασπορά στο νοσοκομείο Αγρινίου, η ιχνηλάτηση μετά τα κρούσματα στην παθολογική κλινική ολοκληρώθηκε και έδειξε πως νόσησαν από κορωνοϊό ένδεκα ασθενείς που νοσηλεύονταν αρχικά με άλλα νοσήματα, έντεκα συνοδοί ασθενών, δύο νοσηλεύτριες και μία γιατρός. Κατέληξαν εξάλλου τέσσερις ηλικιωμένοι που νοσηλευτήκαν στην παθολογική με σοβαρα νοσήματα και μολύνθηκαν και από κορονοϊό.

Επισημαίνεται εξάλλου στο ρεπορτάζ πως μεγάλη αντίδραση υπάρχει στον εμπορικό κόσμο της πόλης του Αγρινίου για τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. ΑΝΤΩΝΗΣ

    Η ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ ΕΞΕΔΩΣΕ ΔΙΑΤΑΓΗ. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!

  2. ΛΕΝΑ

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΑΓΡΙΝΙΟ ΣΤΟ mega ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΕΝΤΑΠΛΟ – ΦΟΥΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.