Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, 2020

Μεγάλη ικανοποίηση στον Παναιτωλικό για τα διαρκείας- Oι τιμές για τον αγώνα με Ατρόμητο

gipedobig2-640x313Ικανοποίηση εκφράζει η ΠΑΕ Παναιτωλικός για τη μεγάλη ανταπόκριση των φιλάθλων στο κάλεσμα για περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Σημειώνει πως ήδη ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας που έχει διατεθεί ξεπέρασε κατά πολύ τους αντίστοιχους των τελευταίων ετών. Η διάθεση συνεχίζεται ενώ αυτή την εβδομάδα τα γραφεία θα είναι ανοικτά την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή (από 9.00 έως 17.00). Γνωστοποιήθηκαν παράλληλα οι τιμές για τον αγώνα με Ατρόμητο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στα πέντε χρόνια που η ομάδα μας αγωνίζεται στη Super League διατηρεί σημαντικό αριθμό πιστών φιλάθλων, που την κατατάσσουν την 6η θέση ανάμεσα στις ομάδες της κατηγορίας, στον πίνακα των εισιτηρίων. Απ’ την πλευρά μας έγινε κάθε δυνατή προσπάθεια να μπορούν όλοι να παρακολουθούν τους αγώνες της ομάδας. Και η μείωση των τιμών κατά 20% στα φετινά εισιτήρια διαρκείας, είναι ένα είδος επιβράβευσης των πιστών φιλάθλων μας. Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας ΣΥΜΦΕΡΕΙ!

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ εκφράζει την ικανοποίησή της για τη μεγάλη ανταπόκριση των φιλάθλων στο κάλεσμα για περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Το σύνθημα Μαζί με ΕΣΕΝΑ! βρήκε απήχηση και ήδη ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας που έχει διατεθεί ξεπέρασε κατά πολύ τους αντίστοιχους των τελευταίων ετών.

Και η διάθεση συνεχίζεται… Αυτή την εβδομάδα τα γραφεία θα είναι ανοικτά την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή (από 9.00 έως 17.00)

Για τους υπόλοιπους φιλάθλους, υπάρχει η δυνατότητα απλού εισιτηρίου στον αγώνα (ή στους αγώνες) που θα επιλέξουν.

Οι τιμές των απλών εισιτηρίων θα παραμείνουν στα περσινά επίπεδα σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Ειδικά για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ατρόμητο, διαμορφώνονται ως εξής:

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Μεγάλη κερκίδα
Θύρα 1, Θύρα 2 15 Γυναικεία – παιδικά 10
Μικρή κερκίδα
Θύρα 4Α (άνω διάζωμα) 12 Γυναικεία – παιδικά 8
Θύρα 4 10 Γυναικεία – παιδικά 7
Θύρα 3 και Θύρα 5   8 Γυναικεία – παιδικά 5
Πέταλο
Θύρα 6, Θύρα 7   7 Γυναικεία – παιδικά 5

Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν τη μέρα του αγώνα, από 11.00 το πρωί έως την έναρξή του.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.