Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

Mεγάλη ικανοποίηση στο Σύλλογο Πολυτέκνων Αγρινίου για τη μείωση των τελών ύδρευσης

Mεγάλη ικανοποίηση στο Σύλλογο Πολυτέκνων Αγρινίου για τη μείωση των τελών ύδρευσης

 Mεγάλη είναι η ικανοποίηση στο Σύλλογο Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων για την απόφαση μείωσης κατά 50% των τελών ύδρευσης για όλους ανεξαιρέτως τους πολύτεκνους του Δήμου Αγρινίου. Η ανακοίνωση:

Αγαπητοί   Πολύτεκνοι,

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωρίσουμε, ότι μετά την εισήγηση του Δημάρχου Αγρινίου κ. Γεωργίου Παπαναστασίου, πάρθηκε κατά πλειοψηφία απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου , για μείωση κατά 50% των τελών ύδρευσης για όλους ανεξαιρέτως τους πολύτεκνους του Δήμου Αγρινίου, απόφαση η οποία εγκρίθηκε από την ΔΕΥΑΑ και την αποκεντρωμένη διοίκηση.

Η ευεργετική αυτή απόφαση το τονίζουμε αυτό αφορά όλους τους πολύτεκνους μέλη του Συλλόγου μας ανεξαρτήτως εισοδημάτων και ηλικίας και είναι  εφ όρου ζωής.

Για να τύχετε της εκπτώσεως πρέπει να έρχεσθε στις αρχές κάθε έτους  στα γραφεία του Συλλόγου μας προκειμένου να πάρετε την σχετική βεβαίωση πολυτεκνικής ιδιότητας και να την προσκομίζετε στη ΔΕΥΑ Αγρινίου.

Για το τρέχον έτος πρέπει από τώρα που ενημερωθήκατε να έλθετε στα γραφεία μας για να πάρετε τη βεβαίωση για την ΔΕΥΑΑ.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε προς τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γεώργιο Παπαναστασίου και προς τη Δημοτική Αρχή που ψήφισαν την συγκεκριμένη απόφαση, τις θερμές και ειλικρινείς μας ευχαριστίες.

ΜΕ       ΤΙΜΗ
Για το Διοικητικό    Συμβούλιο

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                              Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΤΑΟΥΛΑΣ                                           ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.