Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2020

Μεγάλη η… κάψα για το τι θα κάνει ο Παναιτωλικός

Τελικά όλους τους… εκτός Αγρινίου τους έχει  πιάσει μια μεγάλη αγωνία  για το μέλλον του Παναιτωλικού. Είχαμε δημοσιεύματα  σε αθηναϊκά μέσα που προτιμούν τον ΟΣΦΠ για το τι θα κάνει ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, μετά ήρθε και η… σταθερή αρθρογραφία για τον Παναιτωλικό από δημοσιογράφους που δεν το κρύβουν ότι είναι ΑΕΚ για να δέσει το γλυκό.

Τώρα βλέπουμε δημοσίευμα κι από τον βορρά και συγκεκριμένα από την εφημερίδα “FORZA” που αναδημοσιεύθηκε την περασμένη Δευτέρα στην ιστοσελίδα marca-sl.gr όπου η στήλη «Πληροφοριοδότης» αναρωτιέται τι θα κάνει ο Κωστούλας στο μέλλον.

«Κι ένα καλό ερώτημα είναι τι σκοπεύει να κάνει ο Φώτης Κωστούλας σε περίπτωση που δεν αποφευχθεί η μετάθεση στη δεύτερη κατηγορία. Θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι, ή θα ανοίξει την πόρτα της εξόδου έχοντας ξεκινήσει ήδη επαφές για την πώληση της ΠΑΕ;», λέει χαρακτηριστικά.

Συγκινητικό το ενδιαφέρον, ειδικά σε μια εποχή όπου όλοι τσακώνονται μεταξύ τους, αν μη τι άλλο!

Πως αγάπησαν όλοι έτσι το Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό κι ασχολούνται με το μέλλον του, είναι να απορεί κανείς. Ίσως μόνο τα ΜΜΕ που είναι με τον Παναθηναϊκό δεν έχουν ασχοληθεί, μάλλον γιατί εκεί η αφραγκία τους έχει κάνει… Ζεν!

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ………..ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΜΑΣ !!!!!!!! CHRISTOS

  2. ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΕΑΝ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΠΛΑΥ ΑΟΥΤ,ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΗΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΓΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.