Δευτέρα, 12 Απριλίου, 2021

Μεγάλη καταστροφή στην περιοχή του Αντιρρίου (βίντεο-φωτό)

Μεγάλη καταστροφή στην περιοχή του Αντιρρίου (βίντεο-φωτό)

Ζημιές σε σπίτια, λόγω εισροής υδάτων, στην αγροτική οδοποιία, εξ΄αιτίας καταπτώσεων χωμάτινων όγκων, καθώς και σε ακτές, λόγω φερτών υλικών, είναι τα πρώτα προβλήματα που καταγράφονται στην περιοχή της Ναυπακτίας και του Αντιρρίου μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα, όπως αναφέρει στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας της περιφερειακής ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, Χρήστος Τέγας.

Ο κ. Χρήστος Τέγας αναφέρει στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι μηχανήματα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του δήμου Ναυπακτίας εργάζονται συνεχώς για τον καθαρισμό δρόμων από φερτά υλικά, ώστε να γίνεται χωρίς προβλήματα η πρόσβαση των κατοίκων σε σπίτια και καταστήματα.

Αυτοκίνητα και περιουσίες κατεστραμμένες ενώ μεγάλη ζημιά υπέστη ο δρόμος προς το Αρχαίο Θέατρο Μακύνειας ενώ οι παραλίες Ρίζας και Μακύνειας καταστράφηκαν.

Το πρώτο φως της ημέρας φανέρωσε τη βιβλική καταστροφή ενώ εικόνες που σοκάρουν κατέγραψε η κάμερα του Nafpaktia news.gr .

Στην περιοχή βρίσκονταν κατά τη διάρκεια της νύχτας ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τ. Λουκόπουλος , οι αντιπεριφερειάρχες Χριστίνα Σταρακά και Ν. Μπαλαμπάνης , ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Γ. Τέγας.

Συντόνιζε εξάλλου ο ο διοικητής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, αρχιπύραρχος, Ευθύμιος Γεωργακόπουλος  και οι επικεφαλής των αστυνομικών αρχών.

“Έφυγε» το βουνό στη Μακύνεια κάτω από τα τούνελ της Ιόνιας Οδού .  

Πηγή: nafpaktianews.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.