Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Μεγάλη νίκη για το “Ενωμένο Εμπόριο” στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου

Μεγάλη νίκη για το “Ενωμένο Εμπόριο” στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου

Aλλαγή σελίδας στον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου με αυτοδυναμία με πέντε έδρες στο Δ.Σ. για το συνδυασμό του Σωκράτη Κωστίκογλου

“Αλλαγή σελίδας” στη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου σηματοδοτεί η καθαρή επικράτηση του συνδυασμού “Ενωμένο Εμπόριο” ,με επικεφαλής τον Σωκράτη Κωστίκογλου, που έλαβε την πλειοψηφία των ψήφων και την αυτοδυναμία με πέντε έδρες στο εννιαμελές διοικητικό συμβούλιο.

«Μοναδικός νικητής αυτών των εκλογών είναι ο εμπορικός κόσμος της πόλης», ανέφερε ο Σωκράτης Κωστίκογλου αμέσως μετά τη γνωστοποίηση του αποτελέσματος.

Στις κάλπες προσήλθαν 181 από τα 220 μέλη του Συλλόγου με την καταμέτρηση των ψήφων να ολοκληρώνεται πριν λίγα λεπτά κλείνοντας έτσι τη διήμερη εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, της ελεγκτικής επιτροπής και των αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία.

Οι κάλπες στήθηκαν Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 Αυγούστου,  στα γραφεία του Συλλόγου ( Βλαχοπούλου 8), ενώ την ψήφο των εμπόρων διεκδίκησαν τρεις συνδυασμοί, η «Εμπορική Συλλογική Κίνηση», η «Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων» και το «Ενωμένο Εμπόριο με αξιοπιστία και προοπτική»

Η συμμετοχή ήταν  μεγαλύτερη κατά την πρώτη ημέρα της ψηφοφορίας, την Τετάρτη, 19 Αυγούστου, οπότε και ψήφισαν 104 μέλη. Τα υπόλοιπα 77 ψήφισαν σήμερα,  Πέμπτη.

Σύμφωνα με τις ανεπίσημες πληροφορίες τα αποτελέσματα για το Διοικητικό Συμβούλιο είναι τα εξής:

-Ενωμένο Εμπόριο με αξιοπιστία και προοπτική:  98 ψήφοι – 5 έδρες

-Εμπορική Συλλογική Κίνηση: 54 ψήφοι – 3 έδρες

-Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων: 26 ψήφοι – 1 έδρα

Aναφορικά με τα πρόσωπα στο νέο διοικητικό συμβούλιο εκλέγονται από το συνδυασμό «Ενωμένο Εμπόριο με Αξιοπιστία και Προοπτική» οι  Σωκράτης Κωστίκογλου, Γιάννης Γιοπάνος, Μαρία Γκάτση ,Θεόδωρος Δεληγιάννης και  Νίκος Μπερερής. Από την «Εμπορική Συλλογική Κίνηση» εκλέγονται οι Κώστας Γιαννόπουλος, Αποστόλης Καλαϊτζόπουλος και  Αλέκα Μοσχονά. Από το ψηφοδέλτιο της  «Αγωνιστικής Συνεργασίας Εμπόρων» ισοψήφισαν οι Βασίλης Καρναβιάς και Γιάννης Λίτσας με τον έναν να καταλαμβάνει την έδρα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΑΝΩΝΥΜΟΣ

    Τώρα θα λυθούν όλα τα προβλήματα.
    Ξεχάστε το κλείσιμο καταστημάτων τα Σάββατα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.