Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Μεγάλη παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο- σε επιφυλακή η αστυνομία

 Δεν φαίνεται να έλαβαν υπόψη τους την απόφαση για απαγόρευση προσέλευσης τους στο Αγρίνιο, τόσο μαζικά όσο και μεμονωμένα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, παρασυρμένοι προφανώς και από τον ενθουσιασμό του επερχόμενου πρωταθλήματος.
Στην πόλη του Αγρινίου βρίσκονται από το πρωί δεκάδες οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας ενώ  πολλοί καταφθάνουν με Ι.Χ. οχήματα ενώ γίνεται λόγος και για   κλούβες που μεταφέρουν οπαδούς.

Στην εθνική οδό, σε διάφορα σημεία, βρίσκονται αστυνομικοί προκειμένου να αποτρέψουν τους οπαδούς να προσεγγίσουν την πόλη προβαίνοντας σε διαρκείς ελέγχους.
Μέχρι την ώρα του αγώνα πάντως  αναμένεται να έχουν φτάσει στην πόλη εκατοντάδες φίλοι του ΠΑΟΚ  ενώ εκφράζονται φόβοι  .
Από την αστυνομία έχουν ήδη γίνει κάποιες προληπτικές  προσαγωγές και δεν αποκλείεται στη  συνέχεια να σημειωθούν περισσότερες.

Να σημειωθεί ότι και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε αποτρέψει με ανακοίνωσή της τους οπαδούς να έρθουν στο Αγρίνιο για τον αγώνα. Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους πως, σύμφωνα με υπουργική απόφαση έπειτα από πρόταση της αστυνομικής διεύθυνσης, απαγορεύεται η οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων για τον αυριανό αγώνα εναντίον του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να σεβαστούν την απόφαση και να συμβάλουν στην αποφυγή και του παραμικρού κινδύνου που θα μπορούσε να αναχαιτίσει την πορεία μας προς τον τίτλο.
Στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, όλοι μαζί πρέπει να διαφυλάξουμε το όνειρο!
».

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    Αφου δεν φαίνεται να έλαβαν Αφού δεν φαίνεται να έλαβαν υπόψη την απαγόρευση, υπάρχει λύση. Αναβολή του αγώνα και κατοχύρωση υπέρ του Παναιτωλικού. Και άντε σπίτια σας. Όχι τίποτα άλλο, επειδή έχει παραγίνει το κακό στο ποδόσφαιρο. Ας ελπίσουμε να μην υπάρξουν παρατράγουδα.υπόψη την απα

  2. Μήτσος

    Κατοχύρωση υπέρ του Παναιτωλικού??

    Και εσείς στα χαρτιά θέλετε να παίρνετε αγώνες??

    Φλωροι….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.