Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου, 2020

Μεγάλη προσέλευση στην κοπή πίτας της Αερολέσχης Αγρινίου (video)

Τι αναφέρει η Αερολέσχη στην ανακοίνωση της:kopi-pitas-aerolesxi-agriniou
Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου , η καθιερωμένη κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της Αερολέσχης Αγρινίου . Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο χώρο του παλαιού πολιτικού αεροδρομίου Αγρινίου όπου βρίσκεται  και το ανακαινισμένο εντευκτηριό της.
Παρόλο που ο βροχερός καιρός δεν ήταν ιδιαίτερα ευνοϊκός για την συγκεκριμένη εκδήλωση, πολλά μέλη της λέσχης και φίλοι του Αεραθλητισμού παρευρέθηκαν καθώς επίσης και εκπρόσωποι φορέων και αρχών της περιοχής και μέλη άλλων Αερολεσχών απ’  όλη την Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων παρέστησαν η αντιδήμαρχος Αγρινίου η κυρία Ολγα Σαλακίδου, από την Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας ο κύριος Παναγιώτης Πετσίνης, από την Πυροβεστική Υπηρεσία ο κύριος Χριστόφορος Μπόκας, από το Αεροπορικό Απόσπασμα (πρώην 132 ΣΜ), ο κύριος Κωνσταντίνος Χουλιάρας, από την Αερολέσχη Δυτικής Αττικής, ο κύριος Θεόδωρος Πάντος με δύο ακόμη μέλη, από την Αερολέσχη Αράξου ο κύριος Γεώργιος Τακόπουλος και από την Αερολέσχη Μεσολογγίου ο κύριος Βασίλειος Πρεβεζάνος. Χαιρετισμό απέστειλε ο πρόεδρος της Ελληνικής Αεροπορικής Ομοσπονδίας (ΕΛΑΟ), Νικόλαος Μαρκάκης, ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση.

Ο Πρόεδρος της Αερολέσχης Αγρινίου, Αθανάσιος Σβόλης, αφού παρουσίασε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της λέσχης, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Στην συνέχεια έκανε μια σύντομη ιστορική αναδρομή στην δράση της Αερολέσχης καθώς και στις τελευταίες δραστηριότητές της. Την κοπή της πίτας ξεκίνησε η κυρία Ολγα Σαλακίδου η οποία στον σύντομο χαιρετισμό της υπενθύμισε τις καλές σχέσεις του Δήμου Αγρινίου με την Αερολέσχη, καθώς και την άριστη συνεργασία μαζί τους σε διάφορους τομείς. Η κοπή της πίτας ολοκληρώθηκε από τις παρευρισκόμενες κυρίες. Το φλουρί δεν βρέθηκε, ωστόσο όπως είχε ανακοινωθεί, έγινε κλήρωση για τους μικρούς φίλους που παρευρέθηκαν, με δώρο έκπληξη ένα Drone, το οποίο το κέρδισε η μικρή Ελπίδα Σπυροπούλου.

Δείτε βίντεο και φώτο απο την εκδήλωση:

image 04

image 05

image 04

image 06

image 07

image 08

image 09

image 10

image 12

image 13

image 15

image 16

image 17

image 18

image 19

image 20

Το νέο εικαστικό της Αερολέσχης Αγρινίου

image 21

Το Δίπλωμα (με τον τιμητικό έπαινο) που απένειμε η FAI στην Αερολέσχη Αγρινίου

image 22

image 23

image 24

Απο την Αερολέσχη Δυτικής Αττικής

image 26

image 28

image 29

image 30

image 31

Ο Πρόεδρος και μέλη του ΔΣ της Αερολέσχης Αγρινίου

image 32

image 34

image 36

image 37

image 38

image 39

image 40

image 41

 

image 43

image 44

image 45

Η μικρή Ελπίδα Σπυροπούλου που κέρδισε το δώρο έκπληξη για τους μικρούς φίλους (ενα DRONE)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.