Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Μεγάλη η συγκίνηση στην ορκωμοσία των φοιτητών των πρώην τμημάτων ΕΠΔΟ και ΔΙΚΣΕΟ του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι

Μεγάλη η συγκίνηση στην ορκωμοσία των φοιτητών των πρώην τμημάτων ΕΠΔΟ και ΔΙΚΣΕΟ του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι

10Την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017, ορκίστηκαν οι 58 φοιτητές του πρώην Τμήματος «Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία» (ΕΠΔΟ) και οι 54 φοιτητές του πρώην Τμήματος «Διοίκησης Κοινωνικών και Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων και Οργανώσεων» (ΔΙΚΣΕΟ), τα οποία από το 2013 έχουν συγχωνευτεί στο νέο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Μεσολογγίου του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.
Στο μεγάλο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Μεσολογγίου συγκεντρώθηκαν οι φοιτητές, οι συγγενείς τους αλλά και πλήθος κόσμου, που με συγκίνηση παρακολούθησαν την τελετή, κατά την οποία τα παιδιά τους έγιναν και επίσημα πτυχιούχοι παίρνοντας στα χέρια τους το πολυπόθητο πτυχίο.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρύτανης του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, Δρ. Βασίλης Τριανταφύλλου, Καθηγητής, ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση και ο Πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, Δρ. Αριστογιάννης Γαρμπής, Καθηγητής, ο οποίος μίλησε για τις επαγγελματικές προοπτικές και τις δυνατότητες των Πτυχιούχων των Τμημάτων αυτών στο δύσκολο εργασιακό περιβάλλον και υποσχέθηκε στους αποφοίτους ότι το εκπαιδευτικό Ίδρυμα και οι Καθηγητές, θα βρίσκονται κοντά τους σε ό,τι χρειαστούν σε επίπεδο πληροφοριών και υπστήριξης στην δύσκολη επαγγελματική τους πορεία.
Παρόντες ήταν και οι Καθηγητές του Τμήματος, οι Ακαδημαικοί Υπότροφοι, το Ειδικό Τεχνικό προσωπικό, το Διοικητικό προσωπικό καθώς και εκπρόσωπος του Δήμου της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό. Όλοι ευχήθηκαν στους νέους πτυχιούχους υγεία, δύναμη και καλή σταδιοδρομία!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.