Σάββατο, Φεβρουάριος 16, 2019

Mεγάλη συμμετοχή στην κινητοποίηση διαμαρτυρίας συνταξιούχων στο Αγρίνιο

sygkentrosi-syntaxiouxon (5)

Με μεγάλη συμμετοχή είναι σε εξέλιξη στο Αγρίνιο  η κινητοποίηση διαμαρτυρίας  συνταξιούχων της Αιτωλοακαρνανίας.

Ξεκίνησε στις 10 το πρωί και λαμβάνει χώρα στον πεζόδρομο Χαριλάου Τρικούπη, μπροστά στο δημαρχείο ενώ θα ακολουθήσει και συμβολική πορεία σε κεντρικούς δρόμους.

Το τελευταίο διάστημα στους συνταξιούχους μεγάλος είναι ο αναβρασμός για τις μειώσεις των συντάξεων και πολλές κινητοποιήσεις οργανώθηκαν.  Διαμαρτύρονται πρωτίστως για τον  επανυπολογισμό και τη μείωση των συντάξεων και τη  μείωση του αφορολόγητου.

Κεντρικός ομιλητής της σημερινής διαμαρτυρίας είναι ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ Ελλάδας  Δήμος Κουμπούρης ενώ προγραμματίζεται να λάβουν το λόγο ο Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας  Γιώργος Δημητρουλής, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Παντελής Τάτσης, ο Προέδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου Δημήτρη Τσούνης, ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αγρινίου και Περιχώρων  Βασίλης Νικάκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Αρσένης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Μεσολογγίου και Περιχώρων  Νίκος Κασαβέτης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων Ταμείου Εμπόρων ΤΑΕ-ΟΑΕΕ Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Στραβοδήμος.

sygkentrosi-syntaxiouxon (6) sygkentrosi-syntaxiouxon (5) sygkentrosi-syntaxiouxon (4) sygkentrosi-syntaxiouxon (3) sygkentrosi-syntaxiouxon (2) sygkentrosi-syntaxiouxon (1)

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΑΓΣΔ

    Τι πάθατε ; Είχατε αυταπάτες ; Πιστέψατε τον απατεώνα, που σας φλόμωσε στο σανό και τον ψηφίσατε . Και τώρα τι σκούζετε ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.