Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

Μεγάλη συμμετοχή στην κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου “Οι φίλοι του μουσείου ορεινής Τριχωνίδας”

Μεγάλη συμμετοχή στην κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου “Οι φίλοι του μουσείου ορεινής Τριχωνίδας”

kopi-pitas-filon-mouseiou-oreinis (1)
Με μεγάλη συμμετοχή από όλη την Αιτωλοακαρνανία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου “Οι φίλοι του μουσείου ορεινής Τριχωνίδας”, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.
Ο Πρόεδρος του συλλόγου αναφέρθηκε στους στόχους και τον σχεδιασμό για την νέα χρονιά, ενώ έκανε μια σύντομη αναδρομή στις δραστηριότητες της προηγούμενης χρονιάς. Χαρακτηριστικά ανέφερε:
“Το στοίχημα για την Αιτωλοακαρνανία πρέπει να κερδηθεί, το όραμα θα το ζήσουμε και επιτέλους θα δούμε το τόπο μας σε υψηλούς δείκτες ανάπτυξης…”
Ο κ. Σταύρος Καραγκούνης Διευθυντής του Υπουργού Υποδομών παραβρέθηκε και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ετεροδημότες Αιτωλοακαρνάνες. Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας που αναφέρθηκε στην αξία του ορεινού όγκου και τις δυνατότητες που έχει αυτό το κομμάτι ενώ σημείωσε και τις δραστηριότητες του δήμου. Ο τέως Βουλευτής κ. Σπήλιος Λιβανός μίλησε για τα φυσικά πλούτη της περιοχής και την προσπάθεια που πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί για την πατρίδα μας. Ο Ποινικολόγος και τέως Βουλευτής Πέτρος Μαντούβαλος στο χαιρετισμό του μίλησε για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για να αλλάξει το κλίμα και αναφέρθηκε κολακευτικά για το Θέρμο και την Ανάληψη που πρόσφατα επισκέφθηκε. Επίσης χαιρετισμό έκαναν οι κ. κ. Απόστολος Κωστόπουλος τέως Βουλευτής, Ινέτζε Δημητρακάκη Ιατρός, Αναστασία Σακαρέλη Στέλεχος ΔΕΗ , Διονύσης Μπατούμας Οικονομολόγος , Γιάννης Μπαλατσούρας Πρόεδρος Δωρικής Αδελφότητας , Γιώργος Κυριακόπουλος πρ. Διοικητής Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου ενώ το παρόν έδωσαν ο Γιάννης Καφέζας Πρόεδρος Συλλόγου Ανω Χρυσοβίτσας Θέρμου , ο Κώστας Τσώλος Γραμματέας Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Αθηναίων , ο τέως Αρχηγός Πυροσβεστικού Σώματος Σωτήρης Γεωργακόπουλος και άλλοι…

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

kopi-pitas-filon-mouseiou-oreinis (2)

kopi-pitas-filon-mouseiou-oreinis (3)

kopi-pitas-filon-mouseiou-oreinis (4)

kopi-pitas-filon-mouseiou-oreinis (5)

kopi-pitas-filon-mouseiou-oreinis (6)

kopi-pitas-filon-mouseiou-oreinis (7)

kopi-pitas-filon-mouseiou-oreinis (8)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.