Κυριακή, 9 Μαΐου, 2021

Μεγάλη συμμετοχή στις επιμελητηριακές εκλογές-Τα αποτελέσματα

Μεγάλη συμμετοχή στις επιμελητηριακές εκλογές-Τα αποτελέσματα

epimelitiriakes-ekloges-def (12)
Με ολιγόωρη παράταση λόγω της συμμετοχής έκλεισαν στο Αγρίνιο οι κάλπες για τις επιμελητηριακές εκλογές της Αιτωλοακαρνανίας. Ξεκίνησε η καταμέτρηση ωστόσο αυτή αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά τη νύχτα, ίσως και τις πρωινές ώρες.

Επί διημέρου ο επιχειρηματικός κόσμος του νομού προσήλθε στα πέντε εκλογικά κέντρα στο κτίριο του Αγρινίου και στα παραρτήματα σε Μεσολόγγι, Ναύπακτο, Αμφιλοχία και Βόνιτσα για να επιλέξει είτε το συνδυασμό «Επιμελητηριακή Ενωτική Δράση» του μέχρι σήμερα προέδρου Παναγιώτη Τσιχριτζή είτε την «Επιμελητηριακή Ανανέωση» του Γιώργου Σωτηρόπουλου.

Το σκηνικό σφοδρής αντιπαράθεσης που επικράτησε τις τελευταίες ημέρες και πρωτίστως  το γεγονός πως δυο συνδυασμοί κινητοποιήθηκαν έντονα και διεκδίκησαν με αξιώσεις τη διοίκηση του Επιμελητηρίου είχε ως αποτέλεσμα να τονωθεί το ενδιαφέρον και αυτό να εκφραστεί σε μεγάλη συμμετοχή. Έντονο μάλιστα ήταν το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας και όχι μόνο των μελών του σημαντικού αυτού φορέα.

Η συμμετοχή υπήρξε μεγάλη καθώς 2518 άτομα προσήλθαν στις κάλπες. 1531 άτομα ψήφισαν στο Αγρίνιο. Στη Ναύπακτο ψήφισαν 370 μέλη του Επιμελητηρίου και στο Μεσολόγγι ψήφισαν 347 μέλη. 174 μέλη ψήφισαν στην Αμφιλοχία και 96 ψήφισαν στη Βόνιτσα.

Τώρα ο επιχειρηματικός κόσμος του νομού αναμένει τα αποτελέσματα καθώς είναι σε εξέλιξη η καταμέτρηση με τις αναλύσεις και τα προγνωστικά να δίνουν και να παίρνουν…

Ροή αποτελεσμάτων: 

20:55: Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση στην Αμφιλοχία με τον συνδυασμό του Π. Τσιχριτζή να λαμβάνει 118 ψήφους έναντι 53 του συνδυασμού του Γ. Σωτηρόπουλου. Ένα είναι το άκυρο και δύο τα λευκά, σύμφωνα με τα ανεπίσημα αποτελέσματα.

21:30: Πρώτος και στη Βόνιτσα ο συνδυασμός του Π. Τσιχριτζή με 72 ψήφους ενώ 22 έλαβε ο Γιώργος Σωτηρόπουλου. Δύο τα άκυρα από το σύνολο των 96 ψήφων.

22:00: Στη Ναύπακτο έλαβαν 239 ο συνδυασμός του Π.Τσιχριτζή και 123 ο συνδυασμός του Γ.Σωτηρόπουλου. 8 είναι τα άκυρα και λευκά.

23:οο :Στο Μεσολόγγι ψήφισαν 347 μέλη του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και έλαβαν η  “Ενωτική Επιμελητηριακή Δράση” του Π.Τσιχριτζή 215 και η “Επιμελητηριακή Ανανέωση” του Γ.Σωτηρόπουλου 127.

Στο Αγρίνιο

Στο Αγρίνιο  στο  Τμήμα Εμπορίου  , σύμφωνα με τα ανεπίσημα αποτελέσματα, έλαβε 315 ο συνδυασμός του Γιώργου Σωτηρόπουλου έναντι 208 του συνδυασμού του Παναγιώτη Τσιχριτζή. Στο Τμήμα Μεταποιήσης  έλαβε ο συνδυασμός Τσιχριτζή 179 και ο συνδυασμός Σωτηρόπουλου 160.Στο Τμήμα Εξαγωγών 20 -2 οι ψήφοι υπέρ του συνδυασμού Τσιχριτζή. Στο Τμήμα Υπηρεσιών έλαβε ο συνδυασμός Σωτηρόπουλου 310 ψήφους έναντι 196 του συνδυασμού Τσιχριτζή. Επανεκλέγεται ο Παναγιώτης Τσιχριτζής. Στο Τμήμα Μεταφορών έλαβε ο συνδυασμός Σωτηρόπουλου 64 και ο συνδυασμός Τσιχριτζή 43.

Συγκεντρωτικά στο Αγρίνιο ο συνδυασμός του Γ.Σωτηρόπουλου έλαβε 848 έναντι 646 του Π.Τσιχριτζή.

Τελικό ανεπίσημο αποτέλεσμα στην Αιτωλοακαρνανία: Π.Τσιχριτζής 1290 (16 έδρες) -Γ.Σωτηρόπουλος 1173 (15 έδρες).

epimelitiriakes-ekloges-def (2)

epimelitiriakes-ekloges-def (4)

epimelitiriakes-ekloges-def (6)

epimelitiriakes-ekloges-def (8)

epimelitiriakes-ekloges-def (10)

epimelitiriakes-ekloges-def (12)

epimelitiriakes-ekloges-def (17)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.