Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Μεγάλη συμμετοχή στο Παιδικό Φεστιβάλ Ναυπάκτου

Μεγάλη συμμετοχή στο Παιδικό Φεστιβάλ Ναυπάκτου

afsa paidikoΓια δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκε το Παιδικό Φεστιβάλ Ναυπάκτου, με την συμμετοχή να ξεπερνά κάθε προσδοκία (πάνω από 4.000 επισκέπτες στις τρείς ημέρες εκδηλώσεων). Για άλλη μια χρονιά τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα αξέχαστο τριήμερο ξεγνοιασιάς, αλλά και να συλλέξουν πρωτόγνωρες εμπειρίες από επαγγελματίες του χώρου.
Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με τον Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, που στήριξε οικονομικά αλλά και θεματικά την προσπάθειά , μιας και το Φεστιβάλ ήταν αφιερωμένο στην ανακύκλωση.

Η Κοιν. Σ.Επ. “Προβάλλω τη Ναυπακτία”, ως διοργανωτής της εκδήλωσης, ευχαριστεί:
 Τις επιχειρήσεις της Ναυπάκτου που συμμετείχαν με περίπτερα και δραστηριότητες στον κήπο του Ξενία.
 Τους πολίτες και ιδιαίτερα του επαγγελματίες της Ναυπάκτου που αγκάλιασαν την εκδήλωση από την πρώτη στιγμή
 Τους Χορηγούς μας (Μεγάλους, Μικρούς, Υποστηρικτές, Χορηγούς Επικοινωνίας) που σε μια δύσκολη εποχή για όλους μας, συνεισέφεραν ο καθένας με τον τρόπο του
 Την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Υπουργείο Πολιτισμού και τον Δήμο Ναυπακτίας για την στήριξή τους
 Τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Παράρτημα Ναυπάκτου) που υποστήριξαν την εκδήλωση και τις τρείς ημέρες
 Τους πάνω από 50 εθελοντές που δούλεψαν για την εκδήλωση, ο καθένας από το δικό του πόστο και την δικές του δυνατότητες, αλλά όλοι τους με την ίδια θέληση για προσφορά.

“Το Παιδικό Φεστιβάλ Ναυπάκτου, ήταν μια από τις πολλές προγραμματισμένες δράσεις της Κοιν.Σ.Επ. “Προβάλλω τη Ναυπακτία”. Είμαστε βέβαιοι πως μέσα από την διοργάνωση παρόμοιων στοχευμένων δράσεων, που θα προβάλλουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, θα συμβάλλουμε στην τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη της Ναυπακτίας. Σας ευχαριστούμε για της στήριξή σας”, αναφέρει η Διοικούσα Επιτροπή της Κοιν.Σ.Επ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.