Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Παρουσία Κωστούλα το μεγάλο deal Σούπερ Λίγκας με Σαββίδη

Παρουσία Κωστούλα το μεγάλο deal Σούπερ Λίγκας με Σαββίδη

savvidis-vladimir-708
Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, υπήρξε συμφωνία Σαββίδη με Σούπερ Λίγκα για την χορηγία του πρωταθλήματος, με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ να δίνει 5.000.000 για τις περιόδους 2017-18, 2018-19, αλλά και ακόμα 1.000.000 για την χρονιά που ολοκληρώνεται.

Λευκός καπνός βγήκε από την συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με εκπροσώπους της Σούπερ Λίγκας αναφορικά με την χορηγία του πρωταθλήματος από εταιρία του. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr επετεύχθη συμφωνία, με την εταιρία ΣΟΥΡΩΤΗ συμφερόντων του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ να προσφέρει στην Λίγκα 5.000.000 για τις περιόδους 2017-18 και 2018-19.

Μάλιστα το ακόμα πιο θετικό είναι πως θα δοθεί ακόμα 1.000.000 για την τρέχουσα περίοδο, καθώς λόγω των γνωστών προβλημάτων που είχε αναφέρει και ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης, δεν μπορούσε να δώσει χρήματα έως τώρα, με τα έξοδα όμως της Λίγκας να τρέχουν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του Ιβάν Σαββίδη (πριν το ματς με την ΑΕΚ) και από πλευράς Λίγκας ήταν ο πρόεδρος Γιώργος Στράτος και οι Γιώργος Σπανός, Φώτης Κωστούλας, Γιώργος Μποροβήλος, Αλέξης Κούγιας και Βασίλης Γκαγκάτσης. Από πλευράς Σαββίδη εκτός του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ το παρών έδωσαν ο Μάκης Γκαγκάτσης και η Μαρία Γκοντσάρεβα.

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και όλοι έκαναν λόγο για μια συμφωνία που μόνο καλό μπορεί να κάνει στο ποδόσφαιρο. Αλλωστε οι Μποροβήλος και Κούγιας έδωσαν το παρών και στο γήπεδο της Τούμπας αργότερα για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι για τα play off.

Πηγή: gazzetta.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.