Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Το μεγάλο εμπόδιο για να πάρει πρωτάθλημα ο Παναιτωλικός…

Το μεγάλο εμπόδιο για να πάρει πρωτάθλημα ο Παναιτωλικός…

agr

Αρκετά ΜΜΕ της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης ασχολούνται τώρα τελευταία με τον Παναιτωλικό και τον Φώτη Κωστούλα, ειδικά από τη στιγμή που εκείνος αναμίχθηκε ενεργά στο θέμα του χορηγού της Super League.  Ο οποίος, παρεμπιπτόντως,  φαίνεται ότι θα είναι η εταιρία του Ιβάν Σαββίδη η «Σουρωτή», λέμε «φαίνεται» γιατί ποτέ δεν ξέρει κανείς με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Βέβαια, για να είμαστε ακριβείς, ο ίδιος ο Σαββίδης ζήτησε να είναι στην περίφημη συνάντηση στο σπίτι του και ο Φώτης Κωστούλας αλλά αυτό μοιάζει λεπτομέρεια μπροστά σε αυτά που επιδιώκει το κάθε δημοσίευμα και ο εκάστοτε συντάκτης, ειδικά στα «κεντρικά» ΜΜΕ που δέχονται και όλη την  πίεση από τους λεγόμενους «μεγάλους»…

Πάντως, ανεξάρτητα αν εκφράζουν επιθυμία  τα «κεντρικά» ΜΜΕ ή απλώς προβάλουν το ενδεχόμενο της παραμονής στα πράγματα του Κωστούλα για να πλήξουν κάποιον άλλο, μόνο θετικό είναι το νέο της παραμονής στα πράγματα του μεγαλομετόχου της ομάδας του Αγρινίου.

Με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ από την καινούρια χρονιά να έχουν -3 ή -6 βαθμούς και καμιά δεκαριά αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, με τον ΟΣΦΠ να έχει τα δικά του προβλήματα συν μια ομάδα ακόμη στην Αγγλία για τον ιδιοκτήτη της και με τον Παναθηναϊκό χωρίς παίκτες, γήπεδο, πρόεδρο και κάμποσους βαθμούς μείον, γιατί να μην πάει για πρωτάθλημα ο Παναιτωλικός; Τι τον εμποδίζει με άλλη ΕΠΟ, άλλη διαιτησία και μερικές καλές μεταγραφές; Τίποτε.

Γράψτε λάθος, σχεδόν τίποτε. Διότι υπάρχει  ο Κομπότης και ο Λεβαδειακός! Διαχρονικά έχει αποδειχθεί ότι ο Παναιτωλικός δεν μπορεί να παλέψει ομάδες σαν τον Λεβαδειακό και προέδρους σαν τον Κομπότη. Και μόνοι τους να μείνουν, συν τον Χριστοβασίλη, το πρωτάθλημα θα το πάρει αυτός που πρέπει να το πάρει!

 

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. theo

    το αρθρο σου το στηρίζεις καπου, ή απλως δεν εχειες τι να γραψεις.

  2. PANE-6

    ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΕΟ.ΑΡΘΡΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΩ ΥΠΑΡΞΗΣ.

  3. Γ.Σ.

    Φίλοι μου υπάρχει πιο μεγάλη πλάκα από το ότι μένει και πάλι στην πρώτη κατηγορία ο Κομπότης; Ότι οι μεγάλοι “τιμωρούνται” αλλά καν δεν θα πάρει τίποτε από αυτούς; Ότι κάποιοι κάνουν δημοσιεύσεις στην Αθήνα για να επηρεάσουν τον Κωστούλα; Ήταν ένα κείμενο πικρού χιούμορ που τσάντισε εκείνους που έπρεπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.