Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Μεγάλο πολιτιστικό ραντεβού απόψε στην παραλία της Αμφιλοχίας

amfiloxiaΜε αφετηρία τo 2002, και εμπνευστή με τη σημερινή της μορφή τον αντιδήμαρχο Πολιτιστικών κ. Γρ. Παπούλια, η «Βαρκαρόλα» της Αμφιλοχίας μετρά 15 χρόνια ζωής και αποτελεί μια ξεχωριστή και επιτυχημένη εκδήλωση. Ένα ποιοτικό πολιτιστικό γεγονός που έχει γίνει σημείο αναφοράς στη Δ. Ελλάδα και την Ήπειρο, αφού καταφέρνει σε μια βραδιά η προσέλευση επισκεπτών να ξεπερνά τον πληθυσμό της πόλης. Πρόκειται για μια βραδιά που οι πλατείες και τα καταστήματα είναι από νωρίς κατάμεστα από επισκέπτες, γεγονός που καταδεικνύει τη δυναμική του θεσμού. Πλέον, με τα νέα οδικά δεδομένα και τη σύνδεση της Αμφιλοχίας με τα μεγάλα αστικά κέντρα (Γιάννενα, Άρτα, Μεσολόγγι, Πάτρα), αναμένεται η φετινή συμμετοχή του κόσμου να ξεπεράσει κάθε προσδοκία.
Το ταξίδι θα ξεκινήσει περίπου στις 21:30 από το λιμάνι, θα συνεχίσει στην ακροθαλασσιά για να καταλήξει στην ανατολική πλαζ.
Στην αποψινή πολιτιστική βραδιά, θα παρευρίσκονται υψηλοί προσκεκλημένοι του δήμου Αμφιλοχίας και εξέχουσες προσωπικότητες, για να ζήσουν από κοντά τις ρομαντικές κανταδόρικες μελωδίες στα γαλήνια νερά του Αμβρακικού.

e-maistros.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.