Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Μεγαλώνει ο αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού στην πόλη του Μεσολογγίου

Μεγαλώνει ο αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού στην πόλη του Μεσολογγίου

Αισιοδοξία για περιορισμό της διασποράς λόγω του lockdown

Πέντε κρούσματα COVID-19 επιβεβαιώθηκαν στο τελευταίο 48ωρο στην πόλη του Μεσολογγίου, ύστερα από μοριακά τεστ που έγιναν σε δείγματα που ελήφθησαν στο νοσοκομείο, όπως επίσης και ακόμη τρία που επιβεβαιώθηκαν έχουν αναφορά τα δυο τη Ναύπακτο και το ένα το Αγρίνιο (σ.σ. εργαζόμενος στο νοσοκομείο Μεσολογγίου).

Σύμφωνα, με πληροφορίες τα άτομα που έχουν προσβληθεί από COVID-19 δεν εμφανίζουν συμπτώματα και παραμένουν σε καραντίνα στο σπίτι τους, ενώ συνεχίζεται η ιχνηλάτηση των επαφών τους. Από τις υγειονομικές αρχές της περιοχής του Μεσολογγίου που παρακολουθούν την κατάσταση εκφράζεται, η αισιοδοξία, ότι λόγω του lockdown, θα περιοριστεί η διασπορά του ιού.

Να σημειωθεί ότι, τα τρία από τα πέντε κρούσματα που επιβεβαιώθηκαν στο Μεσολόγγι αποτελούν στενές επαφές ατόμου που είχε διαγνωστεί θετικό, στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας. Τέλος δεν έχει προκύψει πρόβλημα διάδοσης του ιού στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου, καθώς είναι αρνητικά τα τεστ που έγιναν σε όσους ήρθαν σε επαφή με τον εργαζόμενο που βρέθηκε θετικός.

Πηγή: messolonghinews.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.