Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Συνεπήρε το κοινό με την ερμηνεία της η Κανά στο Αρχαίο Θέατρο της Στράτου

Συνεπήρε το κοινό με την ερμηνεία της η Κανά στο Αρχαίο Θέατρο της Στράτου

Την Αυγουστιάτικη πανσέληνο σε έναν ιδιαίτερο χώρο  είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν χθες στο Αρχαίο Θέατρο στη Στράτο, στη συναυλία της Μελίνας Κανά.

Τη συναυλία διοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο πλαίσιο του θεσμού διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων στους 132 σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία της χώρας , υπό το φως της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στον αρχαιολογικό χώρο μια ώρα πριν από την έναρξη της συναυλίας, η οποία ξεκίνησε λίγο μετά τις 21.30.

Τη Μελίνα Κανά συνόδευσαν μουσικά, ο Πάνος Παπαϊωάννου, ο συνθέτης και κιθαρίστας Χρυσόστομος Καραντωνίου και μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ευχαρίστησε τα στελέχη της Εφορείας Αρχαιοτήτων για την συνεργασία και τόνισε ότι μπαίνει στην τελική ευθεία η ανακατασκευή του αρχαίου θεάτρου της Στράτου με την ολοκλήρωση της μελέτης.

“Στην σημασία της εκδήλωση αναφέρθηκε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος ενώ η κ. Ολυμπία Βικάτου, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος σημείωσε την άριστη συνεργασία με το Δήμο Αγρινίου”, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του δήμου Αγρινίου.

Η Κανά, με την παρουσία και την ερμηνευτική της δεινότητα έχει καταξιωθεί στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού. Γνωστοί κι αγαπημένοι δημιουργοί όπως ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Νίκος Ξυδάκης, ο Παντελής Θαλασσινός και πολλοί άλλοι, της έχουν εμπιστευτεί τα τραγούδια τους, τα οποία έχει απογειώσει φωνητικά.

Από τη νέα της συνεργασία με τον συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη και την στιχουργό Λήδα Ρουμάνη, γεννήθηκε το καινούργιο της τραγούδι «Αγάπα με και Πούλα με».

ΦΩΤΟ ΠΑΡΑΒΑΤΟΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.