Τρίτη, 9 Μαρτίου, 2021

Η Μελίνα Κανά με τα πολύτιμα τραγούδια της στο Emileon Music Stage

Η Μελίνα Κανά με τα πολύτιμα τραγούδια της στο Emileon Music Stage

Έρχεται στο Αγρίνιο και το Emileon Music Stage η σπουδαία Μελίνα Κανά το βράδυ του Σαββάτου 21 Δεκεμβρίου για να διαλέξει τα πολυτιμότερα τραγούδια της δισκογραφίας της και να τα παρουσιάσει μαζί με τραγούδια που όρισαν το ελληνικό πεντάγραμμο.

Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια χτίζει ένα πρόγραμμα γεμάτο από συναισθήματα, λόγια και μουσικές και για δυόμιση ώρες θα κάνει όλους να ξεχάσουν όλα αυτά τα ασήμαντα που μας απασχολούν στην καθημερινότητα.

Η αισθαντική ερμηνεία της Μελίνας Κανά είναι μαζί βαθιά εσωτερική και προσωπική αλλά και εξωστρεφής, δυνατή, γεμάτη από ρυθμούς και συναισθήματα, εκφράζοντας το παρελθόν και το παρόν της στο τραγούδι.

Η βραδιά θα έχει μέσα της το υλικό του Θανάση Παπακωνσταντίνου και του Σωκράτη Μάλαμα, υλικό συνδεδεμένο άρρηκτα με τη φωνή της και την πορεία της, αλλά θα φτάσει μέχρι τις επιλογές κλασσικών τραγουδιών που όρισαν το ελληνικό τραγούδι.

Μαζί με την Μελίνα Κανά και την ορχήστρα της, ο Παναγιώτης Λάμπουρας, ένας ξεχωριστός νέος ερμηνευτής και δεξιοτέχνης στο βιολί.

Στο Emileon Music Stage το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 στις 22.30

Τηλέφωνα κρατήσεων: 2641055521

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.