Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Μελωδικές ευχές στον δήμο Μεσολογγίου

Μελωδικές ευχές στον δήμο Μεσολογγίου

Γιορτινή η σημερινή ημέρα στο Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.Ο Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος, οι Αντιδήμαρχοι Σπ. Καρβέλης, Γιώργος Καραπαπάς, Γιώργος Παπαδόπουλος και Αγαθάγγελος Κότσαλος καθώς επίσης κι ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Κοινωνικών Δομών Λάμπρος Σταθόπουλος,δέχθηκαν τις μελωδικές ευχές από τον Μουσικό Όμιλο «Ιωσήφ Ρωγών», το 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων και το 2ο Γενικό Λύκειο.

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά, με υγεία, πρόοδο και προσωπική ευτυχία.

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου θα συνεχισθούν την επόμενη εβδομάδα,όπου την Πέμπτη 27/12/2018Ξυλοπόδαροι και ζογκλέρ στο Ευηνοχώρι θα υποδεχθούν τα παιδιά στην Πλατεία Νιαβή από 18.00 έως 20.00μ.μ.

Την ίδια μέρα στην Κεντρική Πλατεία Μεσολογγίου και ώρα 19.00 θα παρουσιασθεί η χορευτική παράσταση «Χορεύοντας τα Χριστούγεννα» από τη σχολή χορού της Νίκης Παξινού «Βailarte”.

Την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018Ξυλοπόδαροι και ζογκλέρ στο Ευηνοχώρι θα υποδεχθούν τα παιδιά στην Πλατεία «Οδυσσέα Ελύτη» από 11.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ. Ακολούθως στην κεντρική πλατεία Μεσολογγίου (ώρα 18.00 μ.μ. έως 21.00 μ.μ.) τα παιδιά θα μυηθούν στα γλυκά μυστικά με το «Εργαστήριο Σοκολάτας» και θα μάθουν να φτιάχνουν Χριστουγεννιάτικα στολίδια με υλικά από την κουζίνα τους.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.