Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

Μενεγάκη με lifestyle για την προώθηση του τουρισμού μας!

koimisis (1)

Η βαρκαρόλα στην Αμφιλοχία ήταν πράγματι κάτι εκπληκτικό όπως παραδέχονται άπαντες. Είναι κάτι που έμεινε από το πέρασμα των χρόνων, ίσως από την επαφή με τους Βενετσιάνους, αλλά το είχαμε ξεχάσει για χρόνια. Δυστυχώς, δεν έφτασε στο απόγειό της η βραδιά διότι, όπως μάθαμε, τελευταία στιγμή έκανε πίσω η ωραία Ελένη, η Μενεγάκη, φοβούμενη την αποθέωση. Ήταν στην περιοχή αλλά για να μην δώσει λαβές, και-κυρίως-για να μην το κάνει θέμα κανένας Καρανίκας, αποφάσισε να πάει κάπου παραδίπλα να φάει ινκόγκνιτο.

«Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Dimis Blog, ανέφερε πως η ωραία Ελένη, φιλοξενείται στην βίλα της κας Ροκόφυλλου, η οποία είναι βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας», αναφέρθηκε με ολίγη χαριτωμένη άγνοια αφού δεν είναι βουλευτής αλλά υποψήφια βουλευτής η κ. Ροκόφυλλου. Μαζί της ήταν και οι τρεις κόρες της, Βαλέρια, Μαρίνα, Λάουρα, ενώ ο γιος της Άγγελος δεν θέλησε να την ακολουθήσει στις διακοπές. Που λέτε «ήταν να παραβρεθεί στην βαρκαρόλα στην Αμφιλοχία, ένα έθιμο που γίνεται κάθε χρόνο(…)ενημερώθηκε όμως πως έγινε γνωστή η παρουσία της στην περιοχή και απέφυγε να πάει εκεί με την οικογένεια της, αφού είχε ήδη συγκεντρωθεί ο κόσμος για να την δει»!

Και συνεχίζουμε: «τελευταία στιγμή αποφάσισε να αλλάξει τα σχέδια της και όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, η Ελένη προτίμησε να κάτσει στο μαγαζί «Μουράγιο Αμφιλοχίας», ένα από τα ωραιότερα μαγαζιά με μαγευτική θέα. Μαζί της, εκτός από την οικογένεια της, ήταν και η κ.Ροκόφυλλου και ο κ. Κοίμησης, δήμαρχος Αμφιλοχίας!»

Δυστυχώς η μόνη φωτογραφία που διαθέτουμε  δεν είναι τελείως διαφωτιστική και έχει μόνο την ωραία Ελένη, οπότε μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε, για το ποιος βρίσκεται δίπλα της, εξ ου και το ερωτηματικό…

Πάντως, σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για διαφήμιση για την Αμφιλοχία, που έρχεται λίγες μέρες μετά την διήμερη παραμονή του Βασίλη Λεβέντη στην όμορφη παραλιακή πόλη. Σε τέτοιο βαθμό που μπορούμε να πούμε αβίαστα πως όλοι οι σελέμπριτις προτιμούν Αιτωλοακαρνανία φέτος, ίσως ακόμη και αυτή η Ζέτα Μακρυπούλια, που είναι από τα μέρη μας.

Μάθαμε πως η τελευταία ήταν κάπου και πέρναγε καλά. Και στο instagram δεν έλεγε που ακριβώς. Άρα, γιατί να  μην ήταν κι εκείνη στην Αμφιλοχία; Ερώτηση κάνουμε! Ή μήπως “τίθουμε”;

 

Ομάδα bloopers και πυρασφάλειας

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.