Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου, 2020

Μία αξέχαστη μέρα στο Σούνιο με Blue Travelista

Σε απόσταση περίπου 70 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, το Σούνιο είναι ένας από τους προορισμούς που θα κάνει την οποιαδήποτε μέρα σας καλύτερη. Εξάλλου το ιερό του ναού του Ποσειδώνα αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης και πολύ ξακουστό επίσης.

Η παραλιακή διαδρομή είναι πολύ όμορφη και ξεχωριστή, με το μπλε της θάλασσας να σας ακολουθεί πάντα, μέχρι να φτάσετε στο νοτιοανατολικό άκρο του ακρωτηρίου. Πέρα από τον ναό, μπορείτε να απολαύσετε και ένα από τα πιο μαγευτικά ηλιοβασιλέματα.

Σήμερα, πηγαίνοντας στον ναό, μπορείτε να δείτε δύο παραστάδες της ανατολικής πλευράς και πολλούς κίονες στο ανατολικό τμήμα.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την εκδρομή;

Η εκδρομή διαρκεί μόλις 4 ώρες και πραγματοποιείται σε άνετο κλιματιζόμενο λεωφορείο, με μεγάλη άνεση. Μόλις σε λίγα λεπτά, θα έχετε ξεφύγει από την φασαρία της πόλης και θα κατευθύνεστε προς το Σούνιο, μέσα από μία διαδρομή γεμάτη μπλε χρώμα.

Ο ναός έχει απίστευτη θέα στο Αιγαίο πέλαγος και είναι τέτοια η ομορφιά του γι’ αυτόν έχει αφιερώσει ποίημα ο φιλέλληνας Λόρδος Βύρων. Στην εκδρομή θα απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα με ένα ποτήρι κρασί ανάμεσα στα φοινικόδεντρα.

Μην ξεχάσετε σε αυτήν την εκδρομή να πάρετε μαζί σας την φωτογραφική μηχανή για να αποτυπώσετε την στιγμή σε ένα εκπληκτικό μέρος. Τους θερινούς μήνες, εννοείται ότι χρειάζεται αντηλιακό, καθώς η ηλιόλουστη Αθήνα μπορεί να είναι πανέμορφη αλλά κρύβει και κινδύνους.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για την εκδρομή στο Σούνιο από εδώ.

Γνωρίστε καλύτερα το Blue Travelista και τις προσφορές της τελευταίας στιγμής σε απίστευτες εκδρομές που θα θυμάστε με νοσταλγία για πάντα.

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.