Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

ΜέΡΑ25 Αιτωλοακαρνανίας για δίκη Χρυσής Αυγής: “Η καταδίκη τους είναι μόνο η αρχή”

“Η καταδίκη τους είναι μόνο η αρχή” αναφέρει σε ανακοίνωση για την απόφαση της δίκης της Χρυσής Αυγής το ΜέΡΑ25 Αιτωλοακαρνανίας.

Καλεί παράλληλα τους πολίτες να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις της προσεχούς Τετάρτης στην Ι.Π. Μεσολογγίου έξω από τα Δικαστήρια στις 09:30 και στην Κεντρική Πλατεία του Αγρινίου στις 20:30.

Το ΜέΡΑ25 Αιτωλοακαρνανίας δηλώνει για την απόφαση της δίκης της Χρυσής Αυγής:

Καθώς αναμένουμε με κομμένη την ανάσα την καταδίκη των δολοφόνων της «Χρυσής Αυγής», δεν ξεχνάμε την πολιτική επιτυχία τους. Μπορεί, ευτυχώς, να μην τους βλέπουμε πια στα έδρανα της Βουλής, όμως οι βασικές ιδέες που εκείνοι εισήγαγαν στην Βουλή όχι μόνο παραμένουν εντός του Κοινοβουλίου κομμάτων εξουσίας.

Την απήχηση της «Χρυσής Αυγής» στους “νοικοκυραίους” ζήλεψαν το 2012 οι υπουργοί, τότε, του ΠΑΣΟΚ κκ. Χρυσοχοΐδης και Λοβέρδος και δεν δίστασαν να παραβιάσουν βασικά ανθρώπινα δικαιώματα διασύροντας οροθετικές γυναίκες για να «προστατεύσουν», δήθεν, τους «νοικοκυραίους» που μίσθωναν τα καχεκτικά κορμιά τους.

Την ξενοφοβία της «Χρυσής Αυγής» ,που είχε στοχοποιήσει τους μετανάστες στις γειτονιές μας, δικαιώνει ο κ. Μητσοτάκης όταν δίνει εντολή στα στελέχη του Λιμενικού μας να παραβιάζουν το Διεθνές Δίκαιο «επαναπροωθώντας» ετοιμόρροπες βάρκες γεμάτες κατατρεγμένους.

Το ΜέΡΑ25 Αιτωλοακαρνανίας δηλώνει δυναμικά το παρόν στους Αντιφασιστικούς Αγώνες και καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις της προσεχούς Τετάρτης α) Στην Ι.Π. Μεσολογγίου έξω από τα Δικαστήρια στις 09:30 και β) Στην Κεντρική Πλατεία του Αγρινίου στις 20:30.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.