Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020

Μέσα στο 2018 θα λειτουργήσει το νέο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας

neo-nosokomeio-lefkadas
Εντός χρονοδιαγράμματος βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής υποδομών του νέου νοσοκομείου στη Λευκάδα, όπως γνωστοποίησε στον τοπικό Τύπο ο Δήμος Λευκάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Σήμερα 26/1/2018 ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κωνσταντίνος Δρακονταειδής συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Βησσαρίων Μίχα, τον Διευθυντή Διοικητικού Προσωπικού του Νοσοκομείου κ. Γεώργιο Περδικάρη τους Αντιδημάρχους κ.κ. Αθανάσιο Περδικάρη, Κωνσταντίνο Σέρβο, Γεώργιο Φίλιππα και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού και Πολιτικής Προστασίας κ. Σπυρίδωνα Πολίτη επισκέφτηκαν:

Τις κτηριακές εγκαταστάσεις του νέου Νοσοκομείου.
Τα υπό κατασκευή, από τον Δήμο, νέα οδικά δίκτυα που οδηγούν στο νέο Νοσοκομείο.
Οι υπεύθυνοι των έργων ενημέρωσαν για τις εργασίες και το χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης των έργων.

Θυμίζουμε ότι στην ευρύτερη περιοχή των εγκαταστάσεων του νέου Νοσοκομείου βρίσκονται σε εξέλιξη έργα, προϋπολογισμού 1.306.000 €, που αφορούν στην κατασκευή οδών πρόσβασης, πεζοδρομίων, ηλεκτροφωτισμού, ύδρευσης, αποχέτευσης ομβρίων υδάτων και αποχέτευσης λυμάτων.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε και με το υπάρχον χρονοδιάγραμμα, η εγκατάσταση των υπηρεσιών του Νοσοκομείου στα νέα κτήρια προβλέπεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο 2018.

Πηγή: mylefkada.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.