Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2020

Το μεσημέρι στην Πάτρα ο Αλέξης Τσίπρας

tsipras ionia odosΣτη 1 το μεσημέρι της Τρίτης θα βρεθεί στην Πάτρα, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24.gr, προκειμένου να συναντηθεί με τους επικεφαλείς των Δημοτικών παρατάξεων, για το θέμα της οριστικής παραχώρησης του Θαλάσσιου μετώπου, μετά και τις πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν σε νομικές εμπλοκές.

Υπενθυμίζεται πως οι επικεφαλείς των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας, είχαν ζητήσει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό κατά την επίσκεψη του στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα, στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας των εργασιών του 9ου Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου, που πραγματοποιείται σε χώρο στο λιμάνι της Πάτρας.

Συμφωνα με πηγές του tempo24.gr, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν στη συνάντηση, θα παραστεί ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης.

Ο κ. Πελετίδης χθες από το βήμα του Συνεδρίου, μεταξύ άλλων κατέστησε σαφές πως στην περίπτωση που δεν αποδοθεί άμεσα το θαλάσσιο μέτωπο, τότε ο Δήμος θα παρέμβει αυτοβούλως, όπως έγινε και με τη δημιουργία του Νοτίου Πάρκου της Πάτρας.

Ο Πρωθυπουργός είναι προγραμματισμένο να μιλήσει στις 7.30 το απογευμα στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο. Για εκείνη την ώρα έχουν προγραμματιστεί διαδηλώσεις από αγρότες της Αιγιάλειας και της Δυτικής Αχαΐας, τον Δήμο, συνδικάτα εργαζόμενων και φορέων.

Επί ποδός βρίσκεται η τοπική ΕΛ.ΑΣ, λαμβάνοντας δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, για την αποτροπή τυχόν επεισοδίων.

tempo24.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.