Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Μεσολόγγι: «Απαγορευτικό» στο ποδόσφαιρο σε πλατείες και κοινόχρηστους χώρους από τη Δημοτική Αρχή

Μεσολόγγι: «Απαγορευτικό» στο ποδόσφαιρο σε πλατείες και κοινόχρηστους χώρους από τη Δημοτική Αρχή

Για «απαγορευτικό» στο ποδόσφαιρο σε πλατείες και κοινόχρηστους χώρους από τη Δημοτική Αρχή κάνει λόγο σε δημοσίευμά της η τοπική ιστοσελίδα, MessolonghiNews.

Η φωτογραφία με το «απαγορευτικό» όπως αναφέρεται έχει τοποθετηθεί στην πλατεία στο Άνω Ευηνοχώρι και ενδεχομένως, όπως σημειώνεται, παρόμοιες πινακίδες να τοποθετηθούν σε όλες τις πλατείες και τους κοινόχρηστους χώρους του δήμου Μεσολογγίου προκειμένου να περιοριστεί η “ηχορύπανση” από μικρά παιδιά.

Το σχετικό δημοσίευμα:

Χθες αναγνώστης του MessolonghiNews μας έστειλε την παραπάνω φωτό. Βλέποντάς την θεωρήσαμε ότι πρόκειται για φωτομοντάζ με προφανή μικροπολιτική σκοπιμότητα…

“Παίζουμε χωρίς να ενοχλούμε. Απαγορεύεται καθ’ όλες τις ώρες του 24ωρου το ποδόσφαιρο στις πλατείες και γενικά στους κοινόχρηστους χώρους” αναφέρει χαρακτηριστικά η πινακίδα.

Ψάχνοντας όμως την “γνησιότητά” της διαπιστώσαμε ότι η παραπάνω πινακίδα έχει τοποθετηθεί στην πλατεία στο Άνω Ευηνοχώρι!

Ενδεχομένως παρόμοιες πινακίδες να τοποθετηθούν σε όλες τις πλατείες και τους κοινόχρηστους χώρους του δήμου Μεσολογγίου προκειμένου να περιοριστεί η “ηχορύπανση” από μικρά παιδιά… Ενδεχομένως λέμε…

Σε κάθε περίπτωση η ενέργεια αυτή της δημοτικής αρχής του Μεσολογγίου που “σηκώνει” πολλή κουβέντα για την στόχευση της και κατά την άποψή μας είναι “επιεικώς απαράδεκτη”.

Είναι δυνατόν να απαγορεύουμε το παιγνίδι στα παιδιά;;; την στιγμή μάλιστα που ο δήμος Μεσολογγίου δεν φημίζεται για τις άρτιες αθλητικές υποδομές του αλλά και τις παιδικές χαρές του.

Πηγή: MessolonghiNews

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.