Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Μεσολόγγι: Δικογραφία για τη διαμαρτυρία στην Πύλη και την…. παράταξη των οχημάτων του δήμου

Μεσολόγγι: Δικογραφία για τη διαμαρτυρία στην Πύλη και την…. παράταξη των οχημάτων του δήμου

Το χθεσινοβραδινό σκηνικό στο Μεσολόγγι με την αιφνίδια διαμαρτυρία στην Πύλη για την αποτροπή μεταφοράς μεταναστών προκάλεσε «πονοκέφαλο» και στην τοπική αστυνομία.

Προεξάρχοντος του δημάρχου Κώστα Λύρου συγκεντρώθηκαν 150 περίπου άτομα ενώ 10 περίπου οχήματα του δήμου (απορριμματοφόρα και άλλα ) παρατάχθηκαν για να εμποδίσουν τυχόν διέλευση μεταναστών η οποία πάντως δεν ήταν για…  χθες προγραμματισμένη.

Ακολούθησε μάλιστα και ένταση έξω από το ξενοδοχείο- που υποτίθεται πως θα δεχόταν τους μετανάστες- όπου προκλήθηκαν φθορές από βανδαλισμούς και κροτίδες. Όλα αυτά εν μέσω καραντίνας με όποιους κινδύνους αυτό συνεπάγεται για τη δημόσια Υγεία .

Αναμενόμενο λοιπόν ήταν  η Αστυνομία να κινηθεί αυτεπάγγελτα και να σχηματίσει δικογραφία για παρακώλυση συγκοινωνίας την οποία και θα διαβιβάσει στην Εισαγγελία Μεσολογγίου η οποία αναμένεται να διατάξει την σχετική Ανάκριση.

Αναφορικά με τις φθορές που προκλήθηκαν στο κεντρικό ξενοδοχείο οι εξελίξεις θα εξαρτηθούν από το αν θα υποβάλλει μήνυση ο ιδιοκτήτης ώστε να σχηματιστεί δικογραφία.

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΕΘΝΕΓΕΡΣΊΑ.

    Μπράβο καλά έκαναν.απο σήμερα ημέρα Σάββατο στο Αγρίνιο μπαίνουν ανά ομάδες 10-15 ατομων.η αστυνομία μάζεψε 8 άτομα στις 1το μεσημέρι στα φανάρια στον ρηγανα.και πολλοί άλλοι κυκλοφορούν εντός Αγρινίου σε μικρές ομάδες.το τοπικά σάιτ δεν βλέπω να γράφουν τίποτα γι’αυτό.που είναι η πληροφόρηση των πολιτών κύριοι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.