Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Επιβεβαίωση agrinionews.gr: ερευνάται η καταγγελία για «μαϊμού» πιστοποιητικό νόσησης σε γιατρό στο Μεσολόγγι

Επιβεβαίωση agrinionews.gr: ερευνάται η καταγγελία για «μαϊμού» πιστοποιητικό νόσησης σε γιατρό στο Μεσολόγγι

Σωρηδόν καταγγελίες φθάνουν στις υγειονομικές αρχές για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης από κορωνοϊό που φέρονται πολίτες να χρησιμοποιούν.

Το ζήτημα ήρθε με έμφαση στο προσκήνιο με την υπόθεση των εικονικών εμβολιασμών στο Κέντρο Υγείας Παλαμά, όπου διοικητική υπάλληλος φέρεται να εξέδιδε «μαϊμού» πιστοποιητικά.

Οι εξελίξεις προκαλούν «πονοκέφαλο» στην Κυβέρνηση ενώ στο μικροσκόπιο της 6ης ΥΠΕ έχει τεθεί και μια καταγγελία για γιατρό στο Μεσολόγγι, υπόθεση που αποκάλυψε το agrinionews.gr.

H καταγγελία διακινήθηκε από υγειονομικούς κύκλους και σύμφωνα με αυτή γνωστός ιατρός κατέθεσε αποτέλεσμα rapid τεστ σύμφωνα με το οποίο ήταν θετικός στον κορωνοϊο. Φέρεται μάλιστα-σύμφωνα με τα καταγγελόμενα- να προμηθεύτηκε το έγγραφο από οικείο του πρόσωπο που  φέρεται να πήρε δείγμα από θετικό ασθενή . Σκοπός του να εξαιρεθεί της υποχρεωτικότητας του εμβολίου.

Στην υπόθεση αναφέρθηκε και  το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ενώ στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου μετέβη ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης προκείμενου να ελέγξει τις καταγγελίες.

Διαβάστε τo θέμα του agrinionews.gr που αποκάλυψε τη σχετική υπόθεση. 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΘΥΜΙΟΣ

    Οι δουλευταράδες αφισοκολλητές του ΠΑΣΟΚ μετέπειτα ΣΥΡΙΖΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.