Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Μεσολόγγι: ηχηρή ανεξαρτητοποίηση από το συνδυασμό Καραπάνου

Μεσολόγγι: ηχηρή ανεξαρτητοποίηση από το συνδυασμό Καραπάνου

Aνεξαρτητοποιήθηκε  από το συνδυασμό Καραπάνου η δημοτική σύμβουλος  Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Βένη Τσέλιου – Παναγοδήμου. Στην επιστολή που κατέθεσε στο Δ.Σ.  χρέωνει “αγένεια, αυταρχικότητα, υποτίμηση, ψέματα και στοχοποίηση” στον δήμαρχο.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

Ενημερώνω το Δ.Σ. του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου ότι αποχωρώ από τον συνδυασμό του κ. Καραπάνου “Δήμος για τα παιδιά μας” και παραμένω δημοτική σύμβουλος ταγμένη στις ανάγκες του Δήμου Μεσολογγίου. Ο λόγος της αποχώρησης μου είναι το άσχημο κλίμα που επικρατούσε εδώ και αρκετό καιρό στην συνεργασία μου με τον κ. Καραπάνο όπως και η συμπεριφορά από μέρους του που χαρακτηρίζονταν από αγένεια, αυταρχικότητα, υποτίμηση, ψέματα και στοχοποίηση. Επίσης για μένα ήταν θέμα συνείδησης και εντιμότητας όσον αφορά παρεμβάσεις που δέχτηκα και δεν υπέκυψα. Στην θητεία μου με θέσεις ευθύνης ανέλαβα 2 δύσκολα κομμάτια, αυτό των Κοινωνικών Δομών και του Λιμενικού Ταμείου. Όσον αφορά τις Κοινωνικές Δομές, με την βοήθεια των υπαλλήλων της Πρόνοιας, αφουγκραζόμουν και προσπαθούσα να ανταπεξέλθω στις δύσκολες καταστάσεις των νοικοκυριών. Όσον αφορά το Λιμενικό Ταμείο, προσπάθησα να μην δημιουργήσω έξοδα (σχεδόν καθόλου), να λήξω το θέμα με τα προβλήματα της μαρίνας, να εισπράξω τα χρέη που υπήρχαν και γενικότερα να προχωρήσω τα θέματα του Master plan αλλά και της ανάπτυξης του λιμένα με δωρεές αλλά και κυνηγώντας προγράμματα. Περισσότερα στοιχεία για το τι παραδίδω θα βγουν σε ανακοινώσεις μου όπως είχα δεσμευτεί. Ήταν προνόμιο για μένα που υπηρέτησα το Δήμο Μεσολογγίου αλλά και τιμή που με εμπιστεύτηκαν οι δημότες.

Σας ευχαριστώ.

Με τιμή
Τσἐλιου Παναγοδήμου Ευαγγελία

aixmi.-news.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. O ΘΕΟΣ

    Καποτε να κατανοησετε τι ακριβως ειναι το ηχηρο το σημαντικο το ουσιωδες και τι για πεταμα και μετα ολα τα αλλα γινονται ειδηση….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.