Κυριακή, 1 Αυγούστου, 2021

Mεσολόγγι: Μήνυση για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατέθεσε η σύζυγος του Κώστα Λύρου

Mεσολόγγι: Μήνυση για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατέθεσε η σύζυγος του Κώστα Λύρου

Σε υποβολή μήνυσης ενώπιον της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Μεσολογγίου προέβη η Βάνα Ζούκα, σύζυγος του υποψηφίου δημάρχου Μεσολογγίου Κώστα Λύρου.

Η μήνυση στρέφεται κατά παντός υπευθύνου και γίνεται λόγος για διασπορά ψευδών ειδήσεων περί δήθεν σύλληψής της για παράνομες συναλλαγές. Μάλιστα έχουν προσκομισθεί και αναρτήσεις δημοσιεύσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου αφήνονται ευθέως υπονοούμενα για έκνομες πράξεις, κάτι που οδήγησε την κα Λύρου να προβεί στην υποβολή μήνυσης.

Το κλίμα έχει πολωθεί πολύ στον δήμο Μεσολογγίου και αυτό δεν είναι προς όφελος κανενός. Πρέπει να πρυτανεύσουν τα επιχειρήματα και ο πολιτικός πολιτισμός.

Για την σπερμολογία τοποθετήθηκε και ο Π. Παπαδόπουλος που σε ανακοίνωσή του πριν λίγο επιτίθεται στον νυν δήμαρχο και αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

Σήμερα δε, έφτασε στο έσχατο σημείο κοινωνικού, πολιτικού και αυτοδιοικητικού κατήφορου, διασπείροντας ασύστολα ψεύδη κατά της συζύγου του υποψηφίου Δημάρχου κ. Κώστα Λύρου, πράγμα το οποίο δεν έχει προηγούμενο στα δημοτικά πράγματα των τελευταίων 20 τουλάχιστον χρόνων. Κατά πως φαίνεται η δικαιοσύνη θα έχει πολλή δουλειά και… πελατεία στο μέλλον!

http://www.aixmi-news.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.