Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Ο Γιώργος Αυτιάς ήταν νοερά στη συγκέντρωση Λύρου!

Ο Γιώργος Αυτιάς ήταν νοερά στη συγκέντρωση Λύρου!

Στο Μεσολόγγι χθες έγινε πολύ μεγάλη πρώτη συγκέντρωση του συνδυασμού του Κώστα Λύρου. Πάνω από 600 άτομα συμμετείχαν και γενικά ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Λύρος πρέπει να έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος.
Εκεί όμως που όλοι κατάλαβαν ότι η πολιτική έχει αλλάξει πλέον, ήταν όταν ο γνωστός δικηγόρος Γιάννης Αθανασίου προλόγισε τον υποψήφιο δήμαρχο και παράλληλα διάβασε χαιρετισμό του… Γιώργου Αυτιά!
Είθισται να ακούμε χαιρετισμούς από πολιτικούς ή θρησκευτικούς ηγέτες, από καλλιτέχνες καμιά φορά ακόμη. Αλλά χαιρετισμό δημοσιογράφου, όσο γνωστός και να είναι αυτός, δεν έχουμε συνηθίσει να ακούμε.
Βέβαια οι κύριοι Λύρος και Αυτιάς είναι παλαιοί γνώριμοι και φίλοι αλλά, όσο να ‘ναι, μια τέτοια κίνηση έχει ενδιαφέρον από μόνη της. Είναι οι πολύ γνωστοί κι αναγνωρίσιμοι δημοσιογράφοι οι πολιτικοί της εποχής μας; Νομίζαμε ότι έχουμε περάσει από αυτό το σημείο, ειδικά μετά την επέλαση των social media, όμως για κάποιους συγκεκριμένους φαίνεται πως η παραπάνω διαπίστωση ισχύει!
Μην ξεχνάμε ότι ολόκληρο αεροπλάνο έστειλε ο Γιώργος Αυτιάς προχθές στην Θεσσαλονίκη για να πάρει τους ανθρώπους που είχαν καταλήξει στην Ρουμανία αντί του αεροδρομίου «Μακεδονία»…

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.