Παρασκευή, 18 Ιουνίου, 2021

Μεσολόγγι: Ο Σχης (ΠΖ) Γιάννης Τσαούσης νέος διοικητής στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων

Μεσολόγγι: Ο Σχης (ΠΖ) Γιάννης Τσαούσης νέος διοικητής στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων

Το δημόσιο “ευχαριστώ” του απερχόμενου Δημήτρη Σπύρου

Την διοίκηση του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων “Σχης Καραχρήστος” ανέλαβε ο Συνταγματάρχης Πεζικού Ιωάννης Τσαούση και τυπικά με την τελετή παράδοσης παραλαβής από τον Σχη(ΠΖ) Δημήτρη Σπύρου, ο οποίος αποστρατεύτηκε στις πρόσφατες κρίσεις.

Η τελετή παράδοσης παραλαβής της διοίκησης του 2/39 Σ.Ε. πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΑΝΤΓΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΜΟΥΣΤΑΚΛΗ» παρουσία του Υπδκτή της Διοίκησης Κέντρων (IV ΜΠ), Σχη (ΜΧ), Γεωργίου Γερανιού, χωρίς την παρουσία επισκεπτών και επίσημων προσκεκλημένων λόγω των ισχυόντων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς της Covid-19.

Ο απερχόμενος διοικητής του 2/39 Σ.Ε., Δημήτρης Σπύρου μετά το τέλος της τελετής που τυπικά σηματοδότησε την ολοκλήρωση της σταδιοδρομίας του στο στράτευμα σε μήνυμά του σημείωσε: “Ένα σημαντικό κεφάλαιο ολοκληρώθηκε! Μεγάλη η τιμή της διοίκησης ενός ιστορικού Συντάγματος, όπως το 2/39 ΣΕ όπως και η άσκηση των καθηκόντων του Ανώτερου Διοικητή Φρουράς στην Ιερή Πόλη της Ελλάδας. Ευχαριστώ για όλες τις υπέροχες και μοναδικές στιγμές!”

Ο κ. Σπύρου αξίζει να επισημανθεί ότι κατά τη θητεία του στη διοίκηση του 2/39Σ.Ε. ανέλαβε πολλές πρωτοβουλίες με στόχο την εξωστρέφεια και την ανάδειξη και του κοινωνικού ρόλου των ενόπλων δυνάμεων, διατηρώντας ταυτόχρονα σε υψηλό επίπεδο τη λειτουργία της μονάδας στα πλαίσια της επιχειρησιακής της αποστολής.

Φωτό αρχείου: Από την παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου το 2008 όταν ο κ. Σπύρου υπηρετούσε και πάλι στο 2/39 Σ.Ε. ως διοικητής του Κ.Ε. Νεοσυλλέκτων και είχε στην παρέλαση το “γενικό πρόσταγμα” του στρατιωτικού τμήματός της.

Πηγή: messolonghinews.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.