Σάββατο, 28 Νοεμβρίου, 2020

Μεσολόγγι: Το Σάββατο η έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού – Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικές περιοχές

Μεσολόγγι: Το Σάββατο η έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού – Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικές περιοχές
φωτο αρχείου

Το Σάββατο 1 Αυγούστου και ώρα 9.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού στο Μεσολόγγι. Ειδικότερα η ανακοίνωση του δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου:

Ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος συγκαλεί έκτακτα αύριο Σάββατο 1 Αυγούστου και ώρα 9.00 π.μ. το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας.

Η σύσκεψη πραγματοποιείται κατόπιν εισηγήσεως της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εν όψει πρόγνωσης για εκδήλωση υψηλών θερμοκρασιών και ακραίων καιρικών φαινομένων. Θα πραγματοποιηθεί δε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου με τη συμμετοχή εκπροσώπων υπηρεσιών και φορέων.

Επίσης, γίνεται γνωστό πως λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, ανοικτές θα παραμείνουν για τους δημότες οι αίθουσες του ΚΑΠΗ Μεσολογγίου και του Κέντρου Κοινότητας, καθώς επίσης των Δημοτικών και κοινοτικών καταστημάτων του Δήμου.

Λόγω του υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς, έχει τεθεί σε ισχύ απαγόρευση κυκλοφορίας στις δασικές περιοχές του Πευκοδάσους Αγίου Συμεώνος, του Δασυλλίου Οινιάδων και του Δάσους Φράξου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.