Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2021

Μεσολόγγι: Ξεκινούν οι εργασίες για τη μεταστέγαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας

Μεσολόγγι: Ξεκινούν οι εργασίες για τη μεταστέγαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας

Εγκαταστάθηκε ο εργολάβος και ξεκινούν οι εργασίες για την ανακατασκευή και διαρρύθμιση του κτιρίου των παλιών καπναποθηκών στο Μεσολόγγι για την μεταφορά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας.

Στο χώρο βρέθηκαν σήμερα, Δευτέρα 11/10/2021 ο Δήμαρχος Ι.Π Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος, η Αντιδήμαρχος, Περσεφόνη Μελαχρή, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αιτωλίας, Νικόλαος Νικολάου και ο Υποδιευθυντής, Κων/νος Κακούσης.

Κατά την επίσκεψή του ο Κώστας Λύρος  είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα στελέχη της Εταιρείας που ανέλαβαν το έργο  και να ενημερωθεί διεξοδικά για τις εργασίες που θα γίνουν.

Ο ίδιος σημείωσε ιδιαίτερα ότι «με την έναρξη των εργασιών , ικανοποιείται επιτέλους ένα χρόνιο αίτημα του Αστυνομικού Σώματος  αλλά και της τοπικής κοινωνίας. Με την ολοκλήρωση- παράδοση του έργου θα εξασφαλιστούν συνθήκες ευπρεπούς και ανθρώπινης εργασίας. Αυτό που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και δεκαετίες έγινε μετά από προσπάθειες  όλων των εμπλεκομένων και οφείλω να το αναγνωρίσω. Τους ευχαριστώ γιατί το κτίριο αυτό ήταν επιτακτική ανάγκη να υλοποιηθεί».

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Avonimos

    Α ρε κακομοίρα Αστυνομία!!!!!
    Στην ξεπέτα μια ζωή!!!!
    Από τους πολιτικούς της σαπιας χώρας!!!
    Πάντα σε πετάνε σε καπναποθήκες, σε κτίρια που είναι σε εγκαταλείψη, σε κτίρια συναιτερισμών, σε ΤΟΛ Στρατιωτικά, πότε σε νέα κτήρια με υποδομές, μελέτες σοβαρές, όλο μπαλώματα. Ελπίζω στον χώρο των κρατητηρίων να μεν βάλουν γύψο σανίδες, για λόγους ασφαλής κράτησης υποδικων, σεισμικά οι πρώην αποθήκες ελέγχθηκαν κρατάνε; Γιατί είμαστε σε σεισμογενεις καιρούς!!!! Τέλος παντον! Τουλάχιστον εμφανισιακά θα είναι καλήτερο από το κτήριο του 1800

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.