Σάββατο, 4 Ιουλίου, 2020

Μεσολόγγι: Έφυγε πάνω στο καθήκον ο Φώτης Χασιώτης

Με θλίψη πληροφορήθηκαν σήμερα οι Μεσολογγίτες την είδηση για την απώλεια του Φώτη Χασιώτη (Πούπου).

penthos-2

Ο εκλιπών έφυγε πάνω στο καθήκον εργαζόμενος στις Δημοτικές Αλυκές, σήμερα το πρωϊ. Παραπονέθηκε ότι κρύωνε όταν πήγε στη δουλειά. Ένιωσε αδιαθεσία όταν μπήκε στο νερό και σωριάστηκε. Μάταια οι συνάδελφοί του προσπάθησαν να τον συνεφέρουν, κλήθηκε και ασθενοφόρο αλλά η καρδιά του τον πρόδωσε και έφυγε προκαλώντας την θλίψη και την στενοχώρια όλων όσων τον γνώριζαν.

Ένας βέρος Μεσολογγίτης, άνθρωπος πράος, ευγενικός, εργατικός και καλός οικογενειάρχης. Ξεκίνησε σα ναυτικός, αλλά επέστρεψε στην αγαπημένη του γενέτειρα να κάνει οικογένεια. Δούλευε επί χρόνια σαν εποχικός στις Αλυκές του δήμου, αλλά και ως ελαιοχρωματιστής. Δεν κάπνιζε, δεν έπινε, δεν έκανε καταχρήσεις, αλλά η καρδιά του δεν άντεξε.

Έφυγε σε ηλικία μόλις 61 ετών και ο πόνος της οικογένειάς του, φίλων και συγγενών είναι μεγάλος. Θα τον συνοδεύσουμε αύριο στις 5 το απόγευμα στην τελευταία του κατοικία από τον Άγιο Σπυρίδωνα Μεσολογγίου.

Καλό ταξίδι φίλε μας και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το πόσο καλός άνθρωπος υπήρξες και πως βοηθούσες τον συνάνθρωπο.

Στην γυναίκα του Ευρυπία, τα παιδιά του Χρήστο και Σωτήρη, τους γονείς του Χριστογιάννη και Αλεξάνδρα, τα αδέρφια του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Μεσολογγίτικης γης που θα τον σκεπάζει.

7e3296f937b50659fad382b012b077f8_L

Φωτό: 2007. Από τα “Κρυστάλλεια”, την γιορτή στις Αλυκές όπου δούλευε για χρόνια ο Φώτης

www.aixmi-news.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.