Σάββατο, Μάρτιος 23, 2019

Εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές στο Μεσολόγγι με εμπλοκή 15χρονου

astynomia1


Εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, τρεις υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν φέτος τον Μάιο και τον Ιούλιο στο Μεσολόγγι.
Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κλοπές, σε βάρος ενός 20χρονου και ενός 15χρονου, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.
Ειδικότερα, ο 20χρονος στις 27/05/2017 τα ξημερώματα στο Μεσολόγγι διέρρηξε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και αφαίρεσε από το εσωτερικό του ένα σύστημα αναπαραγωγής ήχου, προκαλώντας παράλληλα φθορές στο όχημα συνολικής αξίας 200 ευρώ.
Επιπλέον, τις ίδιες ώρες ο 20χρονος διέρρηξε ακόμη ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο προκαλώντας φθορές συνολικής αξίας 400 ευρώ, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι από το εσωτερικό του.
Σε ότι αφορά τον 15χρονο, προέκυψε στο πλαίσιο της προανάκρισης ότι στις 21/07/2017 τα ξημερώματα στο Ευηνοχώρι ενεργώντας από κοινού με δυο ακόμα συνεργούς του, εισήλθαν σε κατάστημα ημεδαπού και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 315 ευρώ.
Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των δραστών θα υποβληθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.