Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Όταν ο Αθλητισμός συναντά την ιστορία της Ιερής Πόλης Μεσολoγγίου

Όταν ο Αθλητισμός συναντά την ιστορία της Ιερής Πόλης Μεσολoγγίου

Ισπανοί μπασκετμπολίστες επισκέφθηκαν την Πινακοθήκηspo-athl-isp-pinak
Με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Μεσολογγίου Μάκης Κουτσαγγέλης γνωστοποίησε την επίσκεψη που πραγματοποίησαν στην Πινακοθήκη του Δήμου Μεσολογγίου οι μπασκετμπολίστες της ομάδας Παμπαίδων της Ισπανίας, που βρέθηκαν στο Μεσολόγγι για το Τουρνουά Φιλίας.
Τους αθλητές της Ισπανικής ομάδας Καλαθοσφαίρισης Παμπαίδων εκ μέρους του Δήμου καλωσόρισαν στην Πινακοθήκη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγαθάγγελος Κότσαλος και η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Άντζελα Καζαντζή.

Η ανακοίνωση:

Όταν ο Αθλητισμός συναντά την ιστορία της Ιερής μας Πόλης

«Αυτές τις μέρες διεξήχθη στην πόλη μας το διεθνές τουρνουά φιλίας καλαθοσφαίρισης παμπαίδων στο οποίο συμμετείχαν εκτός της Εθνικής μας ομάδας και οι ομάδες της Ισπανίας, Ιταλίας και Γαλλίας. Στο περιθώριο του σημαντικού αυτού αθλητικού γεγονότος οι παίκτες γνώρισαν την πόλη μας, τις φυσικές ομορφιές της, αλλά και την μεγάλη ιστορία της. Πέραν των περιηγήσεών τους στα σημεία ιστορικού ενδιαφέροντος είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν και να μάθουν τα ιστορικά γεγονότα που κατέταξαν το Μεσολόγγι στις ιστορικότερες πόλεις της Ελλάδας μέσα απ’ την τεκμηριωμένη ξενάγηση και τη γλαφυρή αφήγηση του συμπολίτη μας και διπλωματούχου ξεναγού κ. Γιώργου Αποστολάκου, ο οποίος εθελοντικά υποδέχθηκε και ξενάγησε τους ευρωπαίους καλαθοσφαιριστές.

Το Γραφείο Εθελοντισμού της Ιερής πόλης του Μεσολογγίου ευχαριστεί θερμά τον εθελοντή κ. Γιώργο Αποστολάκο.

Ο επικεφαλής του Γραφείου Εθελοντισμού

Μάκης Κουτσαγγέλης»

 

spo-athl-isp-pinak1

spo-athl-isp-pinak3

spo-athl-isp-pinak4

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.