Πέμπτη, Ιανουάριος 24, 2019

Μεσολόγγι: Κάηκαν από τη ζέστη στο Δικαστήριο…

dikastirio_mesologgi Χωρίς κλιματισμό, για πολλές ημέρες, ήταν το Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι, με τις ζέστες που έκαναν την εμφάνισή τους, να μην μπορούν να δουλέψουν.

Επιπλέον και οι δικαστικές αίθουσες ήταν καμίνι, τόσο για τους Δικαστές όσο και για τους ανθρώπους που είχαν τις υποθέσεις τους. Οι Δικαστές αναγκάζονταν να χρησιμοποιούν τα χαρτιά τους για να κάνουν λίγο αέρα στα πρόσωπά τους κατά την ώρα που γίνονταν οι δίκες, ενώ κάποιοι εργαζόμενοι είχαν φέρει ανεμιστήρες από το σπίτι τους. Ο σύλλογος των εργαζομένων, διά του προέδρου του, Νίκου Ραυτόπουλου, διαμαρτυρήθηκε έντονα, λέγοντας ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, οι υπάλληλοι θα φεύγουν από τα γραφεία τους.

Τελικά μετά την διαμαρτυρία του συλλόγου η βλάβη αποκαταστάθηκε άμεσα όπως υπογράμμισε ο κ. Ραυτόπουλος και την επόμενη κιόλας ημέρα μπήκε σε λειτουργία. Ο κλιματισμός του Μεγάρου παθαίνει συχνά ζημιές και το κτίριο μένει στο έλεος της ζέστης ή του κρύου ανάλογα με την εποχή. Ο σύλλογος έχει προγραμματίσει γενική συνέλευση προκειμένου να πάρει απόφαση σε περίπτωση που ξανασυμβεί το ίδιο οι εργαζόμενοι θα απέχουν από τα καθήκοντά τους.

www.aixmi-news.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.