Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020

Μεσολόγγι: Η ΚΝΕ σε καλεί στο 1ο Μαθητικό Τουρνουά 5×5 στο Ενωσιακό

IMG001Μαθητικό τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5 διοργανώνει η ΚΝΕ το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαϊου στο Ενωσιακό Κέντρο “Θ. ΠΑΣΣΙΟΠΟΥΛΟΣ”, στο πλαίσιο των μαθητικών φεστιβάλ που γίνονται με μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ελλάδα, με σύνθημα, “Τρέλα δεν είναι να εγκαταλείψουμε τα όνειρά μας… Να αλλάξουμε τον κόσμο δεν είναι τρέλα, ούτε ουτοπία, είναι δικαιοσύνη!”.

Η ανακοίνωση της ΚΝΕ αναφέρει:

Μετά την επιτυχία του Αθλητικού Camp της ΚΝΕ στο Μεσολόγγι τον Αύγουστο του 2017, έρχεται το 1ο Μαθητικό τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5 για να συνεχίσει τον δρόμο των πρωτοβουλιών της ΚΝΕ στον τομέα του αθλητισμού (και όχι μόνο).

“Φτιάχνουμε το δικό μας γήπεδο να παίξει μπάλα η ζωή που μας αξίζει”, είναι το σύνθημα του τουρνουά που θέλουμε να δώσει ένα αγωνιστικό περιεχόμενο στη ζωή όλων των μαθητών να παλέψουν για το σχολείο, τη μόρφωση, τον αθλητισμό και όλα όσα δικαιούνται.

Λέμε όχι στον πόλεμο και στο σύστημα που τον γεννά, λέμε όχι στον φασισμό, λέμε όχι σε όλα τα ναρκωτικά, σουτάρουμε μακριά το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα. Δεν μένουμε στην κερκίδα θεατές! Διαλέγουμε τον δρόμο της ανατροπής!

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο τηλέφωνο 692227421. Αυτό το Σαββατοκύριακο ελάτε να βουλιάξουμε το Ενωσιακό! Να αντηχήσει σε όλο το Μεσολόγγι το σύνθημα, “Ο αθλητισμός είναι ανάγκη και δικαίωμα της νεολαίας”!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.