Τετάρτη, 15 Ιουλίου, 2020

Μετά τις γιορτές θα δοθεί προς χρήση το γήπεδο Καλυβίων

gipedo_tapitas_3

Συνεχίζονται οι απαραίτητες εργασίες και οι καλλιεργητικές φροντίδες στο νέο χλοοτάπητα του γηπέδου Καλυβίων από τον υπεύθυνο γεωπόνο που επιβλέπει το έργο και αν όλα πάνε καλά θα παραδοθεί προς χρήση στα μέσα Ιανουαρίου, μαζί με άλλα τέσσερα γήπεδα που είναι υπό κατασκευή από το δήμο Αγρινίου.
Ο χλοοτάπητας είναι σε πολύ καλό επίπεδο φυτικής ανάπτυξης, πραγματοποιήθηκαν ήδη δεύτερο κούρεμα του χόρτου και ελαφρύ πάτημα με κύλινδρο, λίπανση και ράντισμα σε σημεία που υπήρχαν πλατύφυλλα φυτά, ενώ σε μια μια-δυο, μέρες όπως μας ενημέρωσε ο γεωπόνος κ. Λέρης, θα γίνει μια ακόμη επισπορά σε ένα μικρό κομμάτι του γηπέδου όπου υπάρχει κενό στο γκαζόν.
Ακόμη θα γίνει ράντισμα των αγριόχορτων στην περίμετρο του γηπέδου και επίσης για την επόμενη εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί, κούρεμα και λίπανση του γκαζόν.
Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την εορταστική περίοδο θα παραδοθούν “πακέτο” από το δήμο Αγρινίου τα 5 γήπεδα (Καλυβίων, Καραπαπά, Καινουρίου, Παναιτωλίου, Παπαδατών) που έχουν γίνει αντίστοιχες εργασίες τοποθέτησης νέου χλοοτάπητα, οπότε θα είναι δυνατή και η χρήση τους από τα αθλητικά σωματεία.

http://kalyvia.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.