Παρασκευή, 31 Ιουλίου, 2020

Μετά τον Παναιτωλικό “μπορεί” και για το Αγρίνιο ο Μάκης Μπελεβώνης

Ο παλαίμαχος άσος του Παναιτωλικού- και νυν τεχνικός διευθυντής της ομάδας- Μάκης Μπελεβώνης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αγρίνιο Μπορείς» της Χριστίνας Σταρακά. Αναφέρει o ίδιος σε μήνυμα του:

Φίλες και φίλοι,
Με γνωρίσατε μέσα απ’ τον αθλητισμό και με στηρίξατε απ’ την πρώτη στιγμή που με είδατε να αγωνίζομαι για την ομάδα της πόλης μας, τον Παναιτωλικό.
Αυτή τη στήριξη και την αγάπη που μου χαρίσατε απλόχερα τόσα χρόνια θέλω να την ανταποδώσω στο πολλαπλάσιο σε όλους σας. Αγωνιζόμενος από δω και πέρα να μεγαλώσουμε το Αγρίνιο και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα όλων μας, στην πόλη και στα χωριά μας που αποτελούν πλέον τη μεγάλη περιφέρειά της.
Στο πλευρό της Χριστίνας Σταρακά, ας δείξουμε πως οι Αγρινιώτες μπορούμε καλύτερα, πως το Αγρίνιο μπορεί.

Γεράσιμος Χ. Μπελεβώνης

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. Ο δίκαιος!!!!

  Στον Παναιτωλικό μπορεί γιατί πληρώνεται…τα κοινά είναι καθαρή προσφορά….και πρέπει να πληρώνεις από την τσέπη σου όλοι μέρα…να δούμε αν μπορεί πραγματικά!!!

 2. Π.K

  Αφήστε τον Παναιτωλικό έξω από την μικροπολιτική .
  Ο Παναιτωλικός ενώνει , δεν χωρίζει ….. Και για να τα λέμε όλα, η ομάδα μπορεί γιατί μπορεί ο Κωστουλας:

 3. Ανώνυμος

  Το ξέρουμε ότι ο αγώνας για την ενασχόληση με τα κοινά χρειάζεται και χρήματα.Θα σκεφτεί όμως τα χρήματα ο κύριος Μάκης όταν σκοπός του είναι η προσφορά για την πόλη του και γενικότερα για το δήμο;Το γεγονός ότι είναι στον Παναιτωλικό και απλώς επιθυμεί ο ίδιος να ασχοληθεί με τα κοινά γιατί συνδέετε αυτή την προσωπική του απόφαση με την ομάδα του Αγρινίου;Γιατί το πάτε εκεί;Και στο κάτω κάτω μην ξεχνάμε ότι ο νυν δήμαρχος δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για την ομάδα της πόλης μας..Αυτό σας λέει κάτι ή ενοχλειστε απλώς με την υποψηφιότητα του;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.