Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

«Μετακομίζει» στην Πάτρα ο Χαρίλαος Τρικούπης;

«Μετακομίζει» στην Πάτρα ο Χαρίλαος Τρικούπης;

Σε αναζήτηση έδρας ενόψει της νέας χρονιάς και την Basket League βρίσκονται τις τελευταίες ώρες σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του aitosports.gr η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη με πόλη της Πάτρας να είναι και η επικρατέστερη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ σήμερα άνθρωποι της ομάδας του Μεσολογγίου βρέθηκαν στην Πάτρα όπου και είχαν συνάντηση με την διοίκηση του Κλειστού Γυμναστηρίου «Δημήτριος Τόφαλος» ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί και ραντεβού με την διοίκηση του Κλειστού Γυμναστηρίου της «Περιβόλας».

Η εξέλιξη αυτή έχει να κάνει καθαρά με την κωλυσιεργία που έχει παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα όσον αφορά τα έργα που πρέπει να γίνουν στο κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Μεσολογγίου, καθώς και στο γεγονός ότι σε επανειλημμένες ενοχλήσεις προς τον Δήμο Μεσολογγίου που είναι και υπεύθυνος για το έργο από τον σύλλογο δεν έχουν δοθεί οι απαιτούμενες απαντήσεις και χρονοδιαγράμματα ώστε να μπορεί να γίνει και ο ανάλογος προγραμματισμός.

Μην παραβλέπουμε το γεγονός ότι μέχρι το τέλος του Ιουνίου ο Χαρίλαος Τρικούπης θα πρέπει να κατάθεση τα ανάλογα δικαιολογητικά προς τον ΕΣΑΚΕ που θα πρέπει να περιλαμβάνουν εκτός τον άλλον και την έδρα που θα αγωνιστεί η ομάδα ώστε να μπορέσει να συμμετάσχει στην Basket League.

Για το τέλος να αναφέρουμε ότι το «τρέξιμο» των ανθρώπων της ομάδας για την σύσταση ΚΑΕ έχει ξεκινήσει εδώ και ημέρες και άπαντες είναι αισιόδοξοι ότι όλα θα είναι όπως πρέπει την ώρα που πρέπει.

http://aitosports.gr/

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΎ

    Τα μεταξωτά βρακιά, θέλουν και ,,,,,,,,,,,,,,,,

  2. pap

    Για να παίξει Α1 πρέπει να διαθέτει έδρα με χωρητικότητα τουλάχιστον 1200 θεατών. Κλειστό γήπεδο 1200 θέσεων δεν υπάρχει σε όλη τη δυτική Ελλάδα και Ήπειρο, πλην Πάτρας και… Αμαλιάδας!! (το χωριό του Βασιλακόπουλου)

  3. Ανώνυμος

    ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΙΣ 200.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΝΟΜΟΙ ΜΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΟΒΕΡΑ ΚΛΕΙΣΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.