Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Μετάλλια για αθλητές του Ηρακλή Αγρινίου

Μετάλλια για αθλητές του Ηρακλή Αγρινίου

στο πανελλήνιο παίδων- εφήβων – νεανίδων του kick boxing

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων- εφήβων – νεανίδων στο άθλημα του kick boxing.

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα αυτό είναι αναγνωρισμένο από την Γ.Γ.Α και δίνει την δυνατότητα στους αθλητές μέσα από της διακρίσεις που μπορεί να πετύχουν, να έχουν τη δυνατότητα για μόρια στις Πανελλαδικές, πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό στάδιο βαρέων αθλημάτων στα άνω Λιόσια υπό την αιγίδα της πανελλήνιας ομοσπονδίας kick boxing (ποκ) στης 23/ 24/ και 25 Νοεμβρίου.

Στο πρωτάθλημα αυτό οι αθλητές είχαν τη δυνατότητα να αγωνισθούν στα ring stules (πλήρη επαφή) καθώς και σε τατάμι ( Lait – kick lait).

Συμμετείχαν πάνω από 1200 αθλητές σε όλες της ηλικίες και κατηγορίες έως -18 ετών.

Ο Ηρακλής Αγρινίου ο οποίος είναι κρατικά αναγνωρισμένος στο άθλημα του kick boxing (Γ.Γ.Α Φ 055 ) όπως κάθε χρόνο από τη ίδρυση του (2005) μέχρι σήμερα συμμετέχει σε όλα τα Πανελλήνια πρωταθλήματα της π.ο.κ συμμετείχε και σε αυτό με τον Κωνσταντίνο Λιοκαυτο και Γιώργο Κεσιδη.

Και οι δύο αθλητές αγωνίσθηκαν στα ρινγκ στην κατηγορία Low Kick.

Και οι δύο αθλητές κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο του Πανελλήνιου πρωταθλήματος μετά από σκληρούς αγώνες.

Ο Κωνσταντίνος Λιοκαυτος αγωνίσθηκε στην κατηγορία -63 Low kick εφήβων και έλαβε την τρίτη θέση κάνοντας δύο νίκες και μία αμφισβητούμενη ήττα στον ημιτελικό.

Ο Γιώργος Κεσιδης αγωνίσθηκε στην κατηγορία -81 Low kick εφήβων έλαβε επίσης την τρίτη θέση κάνοντας μια νίκη και μια οριακή ήττα στα σημεία στον ημιτελικό.

Ο προπονητής τους Γεώργιος Καψιμαλης συγχαίρει τους αθλητές του για της πραγματικά σκληρές μάχες που έδωσαν καθώς επίσης και όλους τους αθλητές προπονητές που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα αυτό καθώς και την ηγεσία της ομοσπονδίας που παρά της πολλές συμμετοχές (Δυο ρινγκ και οχτώ τατάμι) διοργάνωσε ένα πρωτάθλημα με πολύ καλή ροή αγώνων.

Επόμενο ραντεβού το πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing Ανδρών Γυναικών στης 14/15/16 Δεκεμβρίου όπου ο Ηρακλής Αγρινίου θα δώσει βροντερό παρών με Ενηλίκους και Έμπειρους Αθλητές.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.