Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Μετατροπή του προαυλίου σε… «καφέ-μπαρ» και βανδαλισμούς καταγγέλει η διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Αγρινίου (φωτο)

Μετατροπή του προαυλίου σε… «καφέ-μπαρ» και βανδαλισμούς καταγγέλει η διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Αγρινίου (φωτο)

Ο φόβος του κορονοϊού πλανάται, η ατμόσφαιρα τείνει να καταστεί τεταμένη και οι αντικοινωνικές συμπεριφορές δεν εκλείπουν.

Νεαροί δεν πειθαρχούν στις απαγορεύσεις και αγνοούν το λουκέτο στα σχολικά προαύλια μην παραλείποντας και τους βανδαλισμούς.

Ενδεικτική η δημόσια καταγγελία της διευθύντριας του 4ου Γυμνασίου Αγρινίου, Βησσαρίας Ζορμπά- Ραμμοπούλου για μετατροπή του προαύλιου χώρου του σχολείου σε «ιδιότυπα καφέ μπαρ» καθώς και καταστροφές σε ισόγειες αίθουσες του Γυμνασίου.

Συγκεκριμένα αναφέρει σε ανάρτηση της:

Έλεος Συνέλληνες! Λίγες μόνον ημέρες μετά την αναστολή λειτουργίας των σχολείων από το Υπουργείο, λιγότερες ακόμη από αυτήν του Δήμου Αγρινίου για την απαγόρευση συγκέντρωσης στους αύλειους χώρους των σχολικών κτιρίων, κάποιοι, αφού δε λειτουργούν ούτε οι πρωινές ούτε οι απογευματινές βάρδιες και αφού δεν μπορούν να συγκεντρωθούν σε …καφετέριες, αποφάσισαν να μετατρέψουν σε ιδιότυπα καφέ και μπαρ τα σχολικά προαύλεια!!Και σαν να μην έφταναν τα άδεια μπουκάλια μπίρας και αναψυκτικών, τα λογής αποτσίγαρα και ο κίνδυνος της δημόσιας υγείας…είπαν να διασκεδάσουν “σπάζοντάς” τα κυριολεκτικά! Ισόγειες αίθουσες 4ου Γυμνασίου Αγρινίου ΤΩΡΑ !!!!

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.