Κυριακή, 9 Αυγούστου, 2020

Μετρώντας προβατάκια μέσα στο Αγρίνιο!

probata

Βρισκόμαστε στο 2018 μέσα στον αστικό ιστό μιας όμορφης αλλά και μαρτυρικής πόλης γεμάτης αγώνες, της Αγρινιάρας ασφαλώς. Ο φίλος που απαθανάτισε τις εικόνες που βλέπετε έκανε το εύστοχο σχόλιο «Αθάνατο Αγρίνιο», μια γλυκόπικρη αναφορά στις καταβολές τούτης της πόλης και στα χαρακτηριστικά της από τον προηγούμενο αιώνα που τόσο πολύ αγαπάμε όλοι.
Και που τόσο πολύ βοηθούν το Luben TV να μας κράζει. Ξέρετε, με κείμενα και βιντεάκια που μόλις τελειώνουν πάντα βγαίνει ο Άδωνις σε κόμικ και φωνάζει «τα λιγουρεύεστε!», ενώ σουβλάκια και πίτσες ξεπηδούν από το κεφάλι του!
Πραγματικά Αθάνατο Αγρίνιο, πού αλλού θα δει κανείς, αν όχι στα άγια χώματά σου, τον βοσκό με τα πρόβατά του πίσω από το μεγάλο σούπερ μάρκετ στην Καρπενησίου ανάμεσα σε ωραία σπίτια και τις νεότερες πολυκατοικίες της πόλης δίπλα ακριβώς από την περιμετρική;
Που αλλού θα δει κανείς σλάλομ από τα προβατάκια απέναντι στα Κοκκινοπύλια, ανάμεσα σε αυλές από μεζονέτες;
Εμένα μου άρεσε, είναι βουκολικό και ανακουφιστικό το θέαμα, δεν με νοιάζει αν το βρίσκουν κάποιοι κοσμοπολίτες επαρχιώτικο. Μια ερώτηση μόνο: τα προβατάκια κάνει να τρώνε και γκαζόν;

29432364_2068936400043666_5277376103579648000_n

ο (υ)περαστικός

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. ΒΑΓΓΕΛΗΣ

    Τώρα που θα έρθουν για Πάσχα οι ΒΟΛΕΥΤΕΣ και πολιτευτές του νομού, να μας φέρουν #SANO από τη βουλή, μήπως και γλυτώσουμε το γκαζόν.

  2. ανωνιμος

    Ωραία εικόνα !!! Ταιριάζει απόλυτα με τον λαό μας, που χτυπά ακόμα παλαμάκια στους 300 που βουλιάζουν , πουλάνε, μηδενίζουν τη Ελλάδα και το λαό της που ήταν, είναι και θα παραμείνει πρόβατο για όλη του την ζωή. Και θα είναι άξιος της μοίρας του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.