Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, 2020

Μία ακόμα δράση υλοποίησε ο Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων Παιδικών Σταθμών του δήμου Αγρινίου

Μία ακόμα δράση υλοποίησε ο Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων Παιδικών Σταθμών του δήμου Αγρινίου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Αγρινίου, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, σε συνεργασία με την 1η Τοπική Μονάδα Υγείας Αγρινίου ολοκλήρωσε σήμερα άλλη μια τριήμερη δράση του.

Η Επισκέπτρια Υγείας, Κέλλυ Σεραφή, με ένα διαδραστικό παιχνίδι ενημέρωσε τους μικρούς φίλους για τον τρόπο μετάδοσης των μικροβίων στο χώρο του σχολείου και τους τρόπους προφύλαξης από τον κορωνοϊό, το σωστό πλύσιμο των χεριών μας και τη σωστή εφαρμογή του αντισηπτικού υγρού.

“Μικρά χεράκια άνοιξαν φανταστικές βρύσες, έφτιαξαν φανταστικές μπουρμπουλήθρες με το σαπούνι και μέσα από το παιχνίδι έμαθαν τόσα πολλά χρήσιμα πράγματα για τις διαφορετικές συνθήκες στις οποίες ζούμε τον τελευταίο καιρό.

Ευχαριστούμε πολύ την 1η Τοπική Μονάδα Υγείας Αγρινίου και την κα Κέλλυ Σεραφή που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας, καθώς και τις διευθύντριες και το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αγρινίου για τη φιλοξενία” αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών.

Δείτε εικόνες:

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.