Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2020

Μία ανθρώπινη ζωή σώθηκε χάρη στο Κ.Υ. Μύτικα και το προσωπικό του

Έχουμε πει πολλές φορές πόσο σημαντικό είναι να είναι ανοικτό και να εφημερεύει το Κ.Υ. Μύτικα, ειδικά αυτή την περίοδο όπου ο πληθυσμός του Μύτικα και των χωριών της Δ.Ε. Αλυζίας αυξάνει, όπως και των γειτονικών μας και αγαπημένων νησιών Κάλαμου και Καστού Λευκάδας.
Χτες προς απόγευμα άλλο ένα περιστατικό ήρθε να μας θυμίσει αυτό που αναφέραμε παραπάνω. Συμπατριώτισσα μας από τον Κάλαμο, ήρθε με πολύ σοβαρό ιατρικό θέμα στο Κ.Υ. Μύτικα που εφημέρευε και όπως μας ενημέρωσαν, η παρέμβαση του προσωπικού του Κ.Υ. Μύτικα ήταν καθοριστική και σωτήρια για την ζωή της, έως ότου έρθει το ασθενοφόρο να την παραλάβει και να την διακομίσει.
Η πραγματικά απομονωμένη περιοχή της Δ.Ε. Αλυζίας λοιπόν χρειάζεται το Κ.Υ. Μύτικα, ο Κάλαμος και ο Καστός Λευκάδας χρειάζονται το Κ.Υ. Μύτικα. Ο Κάλαμος πραγματικά υγειονομικά ανήκει στο Κ.Υ. Μύτικα και ας λένε τα χαρτιά ότι ανήκει στο Κ.Υ. Βασιλικής Λευκάδας.
Όλοι οι κάτοικοι της περιοχής μας επιβάλλεται να στηρίζουν καθημερινά την μοναδική αυτή δομή υγείας που διαθέτουμε και να προσπαθούμε γι αυτή κάθε μέρα, ώστε να είναι όσο πιο καλά εξοπλισμένη και να διαθέτει προσωπικό.
Πρέπει επιτέλους να δρομολογηθεί η μεταφορά στο νέο κτίριο του Κ.Υ. Μύτικα. Γιατί δεν προχωράμε; Πόσα χρόνια θα περάσουν για να μπορέσουμε επιτέλους να χρησιμοποιήσουμε το νέο κτίριο;
Τελειώνοντας θέλουμε να εκφράσουμε την αμέριστη στήριξη μας σε όλο το προσωπικό του Κ.Υ. Μύτικα.

http://mytikaspress.blogspot.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.