Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Για μια δωρέα ευχαριστεί το Νοσοκομείο Μεσολογγίου αλλά “λυπάται” ο διευθυντής του Κ.Υ.Αιτωλικού

Για μια δωρέα ευχαριστεί το Νοσοκομείο Μεσολογγίου αλλά “λυπάται” ο διευθυντής του Κ.Υ.Αιτωλικού

Συνεχίζονται οι δωρεές στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου με τελευταία αυτή των δυο οξυμέτρων από τη Δημοτική Κοινότητα Κατοχής.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου εκφράζει τις ευχαριστίες της ωστόσο ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αιτωλικού Γιάννης Αναγνωστόπουλος εκφράζει τη λύπη του «που μερικοί Πρόεδροι Δημοτικών Διαμερισμάτων ξεχνούν, όταν κάνουν δωρεές στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, ότι οι ίδιοι, τα παιδιά και οι γονείς τους περνούν πρώτα από το ΚΥ Αιτωλικού».

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου

Από την Διοίκηση του Γ.Ν Αιτωλ/νίας – Ν.Μ. Μεσολογγίου ΄΄ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ΄΄ ανακοινώνεται η δωρεά δύο (2) οξύμετρων από την Δημοτική Κοινότητα Κατοχής του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, προς το Νοσοκομείο μας.

Θερμές ευχαριστίες εκ μέρους της Διοίκησης στον Πρόεδρο της Δ.Κ Κατοχής-Φαρμακοποιό κ. Γιώργο Καλόκληρο και το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας.

Η ανακοίνωση του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας

Λυπάμαι σαν Διευθυντής του ΚΥ Αιτωλικού που μερικοί Πρόεδροι Δημοτικών Διαμερισμάτων ξεχνούν, όταν κάνουν δωρεές στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, ότι οι ίδιοι, τα παιδιά και οι γονείς τους περνούν πρώτα από το ΚΥ Αιτωλικού.

Ο Διευθυντής και Επιστημονικά Υπεύθυνος του ΠΕΔΥ – ΚΥ Αιτωλικού
Ιωάννης Αναγνωστόπουλος

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.