Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Μια… ωδή στους ντελιβεράδες (βίντεο)

Μια… ωδή στους ντελιβεράδες (βίντεο)

Μια… ωδή στους ντελιβεράδες: «Εχει φύγει το παιδί» είναι η… απάντηση των καταστημάτων σε όσους τηλεφωνούν για να παραπονεθούν ότι έχει αργήσει το ντελίβερι.

Με κρυο, με βροχές, πάνω στο παπί, οι ντελιβεράδες της Αθήνας διασχίζουν την πόλη για να φέρουν στα σπίτια μας φαγητό ή καφέ, στην ώρα του, όταν το θελήσουμε.

Ο τραγουδοποιός Θέμος Σκανδάμης συνθέτει μία βαλκανική, trip-hop ελεγεία για τον Αθηναίο ντελιβερά, και μαζί με τον σκηνοθέτη Κώστα Γεραμπίνη την παρουσιάζουν οπτικά σε ένα noir mockumentary, με πρωταγωνιστή την ίδια την πόλη και τις σκιές της. Σαν ένα μουσικό φιλμ στους δρόμους της πόλης.

Μία ωδη στον Αθηναίο ντελιβερά που διασχίζει την πόλη

Και ονειρεύομαι τα βράδια πως πετάει στους ουρανούς αυτό το γέρικο παπί, και μια φωνή πάνω απ την πόλη τραγουδάει: Έχει φύγει, έχει φύγει το παιδί…

Δείτε το βίντεο

Μία ωδή στους ντελιβεράδες τις Αθήνας και μία πικρή αληθεια για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά μέσα από χιουμοριστικούς στίχους.

Στίχοι – μουσική: Θέμος Σκανδάμης. Παραγωγή: Χρήστος Παραπαγκίδης, Αμανές: Αυγερινή Γάτση/ Video shot on iphone11 / Σκηνοθεσία: Κώστας Γεραμπίνης / Μοντάζ: Δημήτρης Πολύζος / Color grading: Χρήστος Γιαννακόπουλος / Βοηθός παραγωγής – χειριστής ομπρέλας – κασκαντέρ: Σταύρος Τσαντές

Πηγή: iefimerida.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.